Byg din Ford Book en prøvetur Find forhandler Ask Ford
Home > Van > TRANSIT VAN > Udstyr > Tilbehør

Få mere ud af din varevogn

Ford Transit er fyldt med originale funktioner for at hjælpe dig med at arbejde smartere og mere effektivt. Der er 15,1 kubikmeter varerumsplads til al din last. Og med en elektrisk skydedør og en 270-graders låsbar bagdør har det aldrig været nemmere at komme ind i varerummet. 

Ekstra styrke med 5 ton

Ford Transit 5-ton variant giver dig den største nyttelast nogensinde i en Transit Van, så du effektivt kan transportere last på op til 2.457 kg.

Denne ekstra styrke gør Transit 5-ton til en ideel kandidat til tunge opbygninger. Den store varebils større akselafstand og karosserikonfiguration (L4 H3) sikrer, at du har plads såvel som styrke til at laste eller opbygge, hvilket leverer den ultimative alsidighed til det, du har brug for.

Sejere end nogensinde. Ford Transit er klar til at arbejde.Tooltip

Ford Transit 5-Ton Van parked in scrapyard

Ekstraordinært varerum og adgang

Ford Transits varerum er klassens største i alle tre mål: Længde, bredde (fra hjulkasse til hjulkasse) og brugbar indvendig højde. Med 15,1 kubikmeter varerumsplads kan du få plads til last, som er mere end 3 meter lang. Og med en lasteevne på op til 2,7 tons vil du aldrig mangle plads eller evne til at transportere næsten alt. Brede skydedøre i siden, optimeret åbningshøjde og et lavt adgangstrin bagi sikrer nem adgang til varerummet.

Forbedret synlighed 

På taget bag er der monteret en kraftfuld, ny LED-lygte. Den gør det muligt for dig at fortsætte med at arbejde længe efter, at solen er gået ned. Og det smarte system slukker automatisk lyset, hvis batteriet er ved at løbe tør, så du kan komme hjem efter en lang dag.

New Transit Van interior close up showing downlighter
Ford Transit Van side view

En automatisk skydedør i siden til problemfri åbning og lukning

Dette geniale system hjælper med at gøre på- og aflæsning i Ford Transit mere effektivt. Du skal blot trække i dørhåndtaget eller trykke på en knap på fjernbetjeningen, så åbner eller lukker den sig automatisk. Du kan også betjene skydedøren i siden  ved at trykke på en betjeningsknap på instrumentbordet (tilgængelig fra efteråret 2020). 

Skal du bugsere en ekstra last?

Og hvis du har brug for at trække en trailer, så har Ford Transit Van en 7-tons vogntogsvægt-funktion (6.100 kg vogntogsvægt med automatgear), hvilket gør den mere end brugbar og hårdere end nogensinde.

PLACEHOLDER
New Transit Van interior LED lights close up

Et bedre lys i varerummet for nemmere af- og pålæsning

Lamper i varerummet er monteret som standard. Du kan også tilvælge LED-belysning, hvis det kræves.

Åbn dine døre i en vinkel på 270 grader

For at gøre på- og aflæsning nemmere end nogensinde kan bagdørene åbnes til 270 grader. Reflekterende mærkater på dørens indvendige kant giver en høj synlighed for at advare andre trafikanter, når dørene er åbne ved 90 grader. Det er endda blevet lettere at lukke dørene, fordi forbedrede luftudsugningsventiler reducerer lufttrykopbygningen i varerummet.

New Transit Van interior view with rear doors open
New Transit Van interior tie down points close up

Mere praktisk, mere sikker fastspænding af last

Oftest ser man surringskroge monteret i bilgulvet. De kan være svære at komme til, når lasten skal sikres. Derfor har vi placeret surringskrogene i Ford Transit lige over gulvet på varerummets sidevægge. Det giver et varerumsgulv helt uden forhindringer, der er lettere at komme til, man undgår, at der samles snavs, og der er mulighed for at beklæde gulvet nemt. Derudover er der surringskroge i talje- og skulderhøjde integreret i karrosseriet, som hver kan bære helt op til 30 kg. 

Strøm og USB porte lige ved hånden

Transit kommer med en række strømudtag så du altid kan holde dine telefoner og andet opladet. Der er 12 volts stik samt USB-porte. Og du kan ovenikøbet også få et 240 volts stik.

Ford Transit Van interior closeup on power socket
New Transit Van interior showing high-grip step

Let at stige op og ind i varevognen

Et bredt trinbræt er indbygget i den bageste kofanger, som gør indstigning i varerummet og manuel lastning lettere.

Nyttig opbevaringsplads overalt

Ford Transit er fyldt med masser af praktisk opbevaringsplads. For eksempel er der nem adgang til opbevaring i instrumentpanelet. Det skjulte, låsbare handskerum er stort nok til at opbevare mapper i A4-størrelse, og der er også praktisk opbevaringsplads under sæderne til værdigenstande. Selv køretøjets døre er designet til at maksimere pladsen med store lommer, der kan rumme en A4-mappe og en 2 liters drikkeflaske.

Ford Transit Van interior with hand putting wallet into stowage area
New Transit Van standing in loading area

Ro i sjælen med en gennemtærringsgaranti

Ford Transit bliver bakket op af en betryggende, lang gennemtærringsgaranti på 12 år.

Top