Transit24

FORD TRANSIT24

VI HOLDER DIG KØRENDE

Når det kommer til service, vedligeholdelse og reparationer til dine Ford erhvervsbiler, skal du ikke lede længere.

Ford Transit24 er tilgængelig fra alle vores Ford Transit Erhvervscentre og er vores løfte om service, der er designet til at minimere værkstedstiden, besvær og omkostninger.

Et Ford Transit Erhvervscenter har alt det specialiserede udstyr, værktøjer og uddannelse til at håndtere alt service, vedligeholdelse og reparationsarbejde på Ford varebiler. De bruger det nyeste diagnoseudstyr, som kan finde ud af, hvor en evt. fejl på din varebil er.

Og med udvidet og fleksible åbningstider sørger vi for at få din bil tilbage på vejen i optimal stand så hurtigt som muligt.

Find forhandler

FORD EKSPRES SERVICE

Drag fordel af vores hidtil hurtigste service – du får det hele på den halve tid. Vi sætter flere teknikere på din varebil, så du hurtigere kan komme ud at køre igen.

Læs mere her

Ford Ekspres Service
alt

DÆKINFORMATION

Det bedste sted at få nye dæk til din varebil er hos din lokale Ford-forhandler. Vores specialister giver dig de bedste råd og guider dig i valg af de rigtige dæk. Vi tilbyder mærker til attraktive priser og kontrollerer alle komponenter i forbindelse med et hjulskifte.

Læs mere

FLEKSIBLE ÅBNINGSTIDER

Alle Ford Transit Erhvervscentre har fleksible og udvidet åbningstider. Det er sådan vi sørger for at arbejde efter dit skema og ikke vores. Vores diagnose udstyr er specialdesignet til at finde næsten enhver fejl på din varebil, og stille den skarpeste diagnose.

Find forhandler

Hente/bringe-service

HENTE/BRINGE-SERVICE

Dit Ford Transit Erhvervscenter har mulighed for at arrangere forskellige serviceydelser, for at gøre dit værkstedsbesøg så nemt og bekvemt som muligt. De kan enten hente din bil inden et service eller en reparation og aflevere bilen hos dig igen. De kan også sørge for, at du bliver bragt hen til din ønskede destination, mens serviceeftersynet står på. På den måde kan du holde din forretningen kørende, mens din Ford varebil holder stille.Tooltip

Når uheldet er ude

NÅR UHELDET ER UDE

Det er vores prioritet at få din varebil ud at køre igen så hurtigt som muligt, så du kan holde forretningen kørende.

Skal din varebil repareres og er det en mekanisk reparation, så påbegynder vi arbejdet samme dag, som du indleverer den, såfremt den indleveres inden kl. 15:00. Dog vil dit Ford Transit Erhvervscenter allersenest indenfor 24 timer være i gang med service eller reparation på din varebil. Hvis det er nødvendigt at bestille reservedele til din varebil, før vi kan gå i gang med arbejdet, vil vi begynde på reparationen samme dag, som disse bliver leveret. Herefter vil alle varebiler, som ikke er i stand til at køre, være tilbage på vejen indenfor de følgende 24 timer.

UDSTYR OG SERVICE

Ford Video Check

FORD VIDEO CHECK

Ford Video Check er en gratis service, som dokumenterer og forklarer, hvilket arbejde der skal udføres på bilen. Du kan være sikker på, at du kun betaler for det nødvendige arbejde samt de nødvendige ydelser og reservedele, eftersom der ikke vil blive udført noget arbejde uden, at du får besked om det og giver tilladelse hertil.

Det nyeste diagnoseudstyr

DET NYESTE DIAGNOSEUDSTYR

Vores avancerede udstyr er designet til at sikre hurtig og præcis fejldiagnose af din varebil. Forhandleren vil identificere og udbedre eventuelle udestående servicekampagner, der er nødvendige for at forbedre køretøjets ydeevne.

Brug vores nyttige links nedenfor for at få mere at vide