Ford service engineer, under the car chassis

FORD VIDEO CHECK

SE, HVAD DIN TEKNIKER SER

Med Ford Video check, der er gratis ved hvert værkstedsbesøg, kan du trygt følge med i gennemgangen af din bil, mens du sidder i sofaen derhjemme

Tillid og troværdighed er afgørende, når det handler om service på og reparationer af din Ford. Derfor har vi introduceret det nye Ford Video Check for helt bogstaveligt at vise dig, at du er i gode hænder, og at din Ford-forhandler vil behandle dig både retfærdigt og respektfuldt!

Det nye Ford Video Check-program dokumenterer og forklarer, hvilket arbejde der skal udføres. Du kan være sikker på, at du kun betaler for det nødvendige arbejde samt de nødvendige ydelser og reservedele, eftersom der ikke vil blive udført noget arbejde uden, at du får besked om det og giver tilladelse hertil!

Det bedste ved Ford Video Check: det er gratis, det er bekvemt, og det er dig, der bestemmer! Du kan se videoen på alle slags medier og derefter beslutte, hvor meget arbejde du ønsker udført for at holde dig sikkert kørende.

Du kan læse meget mere om selve processen bag Ford Video Check her

 

VIGTIGSTE FORDELE

HVAD DU KAN FORVENTE

Det er nemt at booke via vores onlineværktøj til bookning af service.

EFFEKTIV

Vi afhenter din bil og leverer den tilbage serviceret og rengjort.

FLEKSIBEL.

Vi arrangerer det tidspunkt og den dato, der passer dig bedst.

MOBIL

Hvis du har brug for at forsætte med køre, kan vi tilbyde dig en lånebil*.

 

* Kun hos deltagende forhandlere.

Ford Service Engineer checking under vehicle chassis

SERVICELØFTE

Vores mål er at gøre Ford-service så sikker og nem som muligt. Så vi har introduceret en række tjenester, der giver dig ro i sindet, mens vi arbejder på din bil. Fra online bookning af service og 24-timers nøgledeponering til kontaktløs afhentning og levering af biler. Alt tilgængeligt i forbindelse med service eller reparation.

Brug vores nyttige links nedenfor for at få mere at vide