FordPass Pro logo 

Uanset om du arbejder med ét erhvervskøretøj eller administrerer op til fem, giver FordPass Pro dig de værktøjer og funktioner, du har brug for, så du kan holde dem i god stand, sikre og kørende.

 

 

 

Construction worker checking the FordPass Pro App

APPEN FOR TILSLUTTEDE ERHVERVSKØRETØJER

FordPass Pro appen er udviklet til erhvervskøretøjer med et FordPass Connect-modem. Aktivering af modemmet giver dig adgang til en række nyttige funktioner. Vi udstyrer hele tiden flere modeller indenfor porteføljen af erhvervskøretøjer med modem. Tjek med din Ford-forhandler, om dit erhvervskøretøj er udstyret med et FordPass Connect-modem.

Service person with high viz jacket checking the FordPass Pro app

SIKKERHED

FordPass Pros sikkerhedsfunktioner, herunder SecuriAlert, Zonelåsning og Live Traffic, giver ekstra ro i sindet.

VÆR PÅ VAGT

Med funktionen SecuriAlert forøges bilens sikkerhedsniveau. SecuriAlert giver dig besked, hvis systemet registrerer, at nogen forsøger at få adgang til dit køretøj med en stjålen eller kopieret nøgle.

Service person in shop checking phone and looking from window
Close up on hand holding mobile phone

TJEK AT DØRENE ER LÅST

Med funktionen Live Lock kan du, via appen, holde øje med om bildørene er låst. Du kan også låse dørerne op og i på afstand via kommandocenteret i appen.

OVERBLIK OVER DINE KØRETØJER

Er alle dine køretøjer, hvor de burde være? Med FordPass Pro ved du det. Hold øje med dine erhvervskøretøjer i appen og se deres senest registrerede placeringer på ét kort.

Close up on person checking his phone in a shop
Person in high viz jacket looking down on building site with Ford Van

HÅNDTÉR ADGANG TIL BILEN 

Med fjernzonelåsning kan du styre adgangen til kabinen og lastrummet separat. Du kan for eksempel give adgang til kabinen, uden samtidig at låse lastrummet op. På den måde holder du indholdet i dit lastrum sikkert.

Bird's eye view of vendor selling boxes of vegetables

PRODUKTIVITET

Du finder et væld af smarte funktioner i FordPass Pro-appen - funktioner der hjælper dig med at optimere brugen af dine erhvervskøretøjer.

Person in front of shop checking his mobile with Ford Van parked next to shop

FJERNBETJENTE FUNKTIONER 

Du kan låse dit køretøj op eller i via appen. Du kan også fjernstarte køretøjet såfremt det er udstyret med automatgearTooltip. Så er bilen klar (og eventuelt afrimet), når du selv er det.

Construction worker in high viz jacket sitting in front seat of  Ford Transit Van

VÆR ONLINE UNDERVEJS

Vær fleksibel og effektiv og driv din forretning direkte fra varevognen. FordPass Connect-modemet forvandler, ved aktivering af Wi-Fi-hotspottetTooltip, din varebil til et kørende kontor, hvor du kan forbinde op til 10 enheder i og omkring køretøjet. .

Mobile phone laying on working desk

BILENS TILSTAND

FordPass Pro gør det nemt at holde styr på vedligeholdelsen af dine varebiler. Ved hjælp af appen har du nem og hurtig adgang til vigtige oplysninger om bilens tilstand. Det hjælper dig med at reducere nedetid på dine varebiler.

Two people greeting each other viewed from open Ford Van door

VI ER HER FOR AT HJÆLPE

Spørg din Ford-forhandler til råds om aktivering af dit FordPass Connect-modem, når du henter din nye bil. Du kan også se vores instruktionsfilm om, hvordan du selv kan aktivere modemmet.