Home > Van > NY TRANSIT CUSTOM > Udstyr > Specialudstyr

Gør det lettere at arbejde

Den nye Transit Custom er fyldt med originale og praktiske funktioner til at hjælpe dig med at arbejde mere effektivt og nemt. Dens store varerum giver dig enestående adgang til at gøre det lettere at læsse. Bilen er også designet til at holde ejeromkostningerne på et minimum.

Funktionerne, som er vist på denne side, er muligvis kun tilgængelige på udvalgte modeller. Disse funktioner kan, hvis de er tilgængelige, tilkøbes som ekstraudstyr. For mere information kan du downloade brochuren for at se de aktuelle specifikationer.

Ny Orange Ford Transit Custom

Klassens største varerum og bedste adgang

Custom kan nemt fragte almindelige 8' x 4' plader, der lægges fladt på gulvet, eller tre europaller. Takket være lugen i varerumsadskillelsen, kan den også rumme genstande på op til 3,4 m (L2), uden at forhindre dig i at anvende passagersæderne foran. Varevognen tilbyder et varerum på i alt seks kubikmeter – og det er versionen med kort akselafstand (L1). Den lange akselafstand (L2) tilbyder 6,8 kubikmeter. Custom har en bred skydedør til pålæsning fra siden. Skydedørene har desuden en ny mekanisme, som sørger for, at de forbliver åbne under pålæsning.

Luge i varerumsadskillelse

Via en luge i varerumsadskillelsen er der gennemgående læsseadgang til opbevaringsrummet under sæderne, så genstande, som f.eks. rør og stiger, på op til 3 m i længden kan transporteres sikkert (3,4 m på L2).

Ny Transit Custom
Ny Orange Ford Transit Custom

Skydedør i siden

Skydedørssporet er dækket for at skjule mekanismen. Det resulterer i en forbedret aerodynamisk effektivitet og reduceret støj.

Maksimal beskyttelse med et superstærkt karosseri

Karrosseriet i bilen er delvist i ultrastærkt boronstål. Boron og andre stærke eller ekstremt stærke ståltyper udgør mere end 40 % af karosseriet, inklusive dele af passagersikkerhedscellen. Det gør bilen ekstrem let og bestandig over for sammenstød. Karosseriets design er også blevet optimeret ved hjælp af 4.500 computersimulationer og 30 kollisionsforsøg med biler.

Ny Transit Custom
Ny blå Ford Transit Custom

Integreret tagbagagebærer - praktisk, besparende og støjsvag

Den unikke og innovative tagbagagebærer klappes sammen, når den ikke er i brug. Du undgår besværet med at montere og afmontere tagbagagebæreren, og du kan uden problemer køre under højdebegrænsninger på 2 m (undtaget 3.400 kg-modellen). Den giver lavere vindmodstand, så du sparer brændstof og undgår vindstøj.

Specialdesignet beskyttelse til varerumsgulvet

En plastbund i varerummet, der er let at gøre ren, betyder, at du får lettere ved at holde bilen pæn og ren. Dette robuste gulv gør det nemt at skubbe varer ind og ud. Som en sidegevinst hjælper det med at bevare din varebils restværdi.

Ny Transit Custom
Ny Transit Custom

Fastspændingsbeslag til at holde din last sikker

Oftest ser man fastspændingsbeslag monteret på gulvet. De kan være svære at komme til, når lasten skal sikres. Derfor har vi placeret fastspændingspunkterne i Ford Transit Custom lige over gulvet på lastrummets sidevægge. Det giver et lastrumsgulv helt uden forhindringer, der er lettere at komme til, man undgår, at der samles snavs, og der er mulighed for at beklæde gulvet med det rengøringsvenlige lastrumsdækken. Derudover er der fastspændingsbeslag i talje- og skulderhøjde integreret i karrosseriet, som hver kan bære helt op til 30 kg.

Alt er tæt ved hånden

Der er et rum over rattet/instrumentbrættet, hvor føreren har en række nyttige funktioner inden for rækkevidde. Dette rum indeholder f.eks. en 12 V-stik, en AUX-indgang og en standard USB-port. Der findes desuden en ekstra 12 V-stik og en USB-port ved siden af gearstangen.

Du kan endda få monteret en 240 V-stik, som leverer 150 watt strøm.

Ny Transit Custom
Top