Byg din Ford Book en prøvetur Find forhandler Ask Ford
Home > Van > TRANSIT MINIBUS

DEN NYE TRANSIT MINIBUS

Når din minibus er fuld, og du kører lange strækninger, er det vigtigt, at du og dine passagerer er så behagelige som muligt. Derfor er Transit Minibus fyldt med avanceret teknologi og smarte funktioner, der sikrer maksimal komfort uanset hvor du sidder. Såsom FordPass Connect-modem, som giver dig adgang til en lang række nyttige funktioner gennem FordPass Pro-appen..

Priser og brochurer Udstyr og specifikationer (PDF 1.6MB)

Førsteklasses design

bygget til komfort og pålidelighed og designet til at formidle en følelse af professionalisme og kvalitet. Dette er den nye Transit Minibus.

New Transit Minibus interior showing space for up to 18 seats

Holdbarhed og raffinement

Den nye Transit Minibus er specialbygget til at være pålidelig og komfortabel. Med op til 18 siddepladser mangler du aldrig plads til passagerer eller deres bagage. Og slidstærke materialer sikrer, at minibussen forbliver i top stand i lang tid. Med en eldrevet sidedør og et eldrevet trin er det nemmere end nogensinde før at komme ind og ud af bussen. Mens stikkontakter i hele kabinen hjælper med at holde dine enheder opladet på hele turen.

Teknologi med et formål

Den nye Transit Minibus er fyldt med avancerede teknologier, der er designet til at optimere din oplevelse, hver gang du sætter dig bag rattet. For eksempel kan intelligent farttilpasning gøre lange ture på motorvejen mindre trættende og hjælpe dig med at optimere turen. Dorskellige køret modes, herunder Normal, Slippery, Tow/Haul og den nye EcoMode giver dig mulighed for at ændre ydeevnen, så den passer til opgaven og betingelserne. Der er også et avanceret Blind Spot-informationssystem, front wide-view kamera og bagkamera, der alle hjælper med at forbedre din opmærksomhed på vejen.

New red Transit Minibus trailing another car with Cruise Control technology
Ford engine diagram scheme

Den valgte effekt

Med en række avancerede 2,0-liters Ford EcoBlue-dieselmotorer er den nye Transit Minibus mere kraftfuld og mere effektiv end nogensinde før. Den nye Transit Minibus fås med en raffineret motor til tunge køretøjer (HDT) for at maksimere ydeevnen. Med op til 170 HK og mulighed for både manuelt eller automatgear kan du helt sikkert finde det, der opfylder dine specifikke behov. Uanset hvilken én du vælger, opfylder alle motorer også de strenge Euro-emissionsstandarder.

Nøglen til en mere forbundet verden

Transit Minibus fås med et FordPass Connect modem*. Systemet låser op for en række stærke fordele, herunder op til 4G WiFi** for op til ti enheder, og trafikopdateringer i realtid*** leveret direkte til dit SYNC 3-navigationssystem. Når du tilslutter til FordPass Pro-app’en, kan du kontrollere, om du huskede at låse dørene, og derefter låse eller låse dem op eksternt fra. Du kan også overvåge status for op til fem tilsluttede erhvervskøretøjer og endda kontrollere, om der kræves vedligeholdelse.

Ford Transit Minibus FordPass Connect
pre-collision assist demonstrative graphic

Business app’en FordPass Pro

FordPass Pro-app’en er designet til erhvervskøretøjer med et FordPass Connect-modem og giver dig mulighed for at aktivere dit modem og få adgang til en række nyttige funktioner. Vi udvikler hele tiden nye funktioner til vores erhvervskøretøjer med fuld tilslutning. Kontakt din Ford-forhandler for at se, om din nuværende Ford er kompatibel.

Teknologi, der hjælper med at beskytte dig selv og dine passagerer

Den nye Transit Minibus er fyldt med avancerede teknologier og intelligente systemer, der er er med til at forbedre sikkerheden. Pre-Collision Assist med registrering af fodgængere overvåger f.eks. vejen foran og advarer dig om køretøjer eller mennesker, der kunne krydse din rute. Hvis du ikke reagerer på advarslerne, kan systemet endda slå bremserne til automatisk. Derudover hjælper en sofistikeret alarm med at holde din Transit og dens indhold sikret.

pre-collision assist demonstrative graphic

En varevogn, utallige variationer

Udstyr og specifikationer

Se udstyr og tekniske specifikationer, priser samt brochure på denne model. 

Two Gold Ford Transit Minibuses in front of building
Ford Promotions

Aktuelle kampagner

Klik her!

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Måske du også vil kunne lide

Top