E-TRANSIT CUSTOM UDSTYR

Ford Transit Custom interior view with pastry

KOMFORT OG BEKVEMMELIGHED 

MOBILT KONTOR

Perfekt til chauffører, hvis varebil også fungerer som et kontor på hjul. Med et unikt, vipbart rat kan du forvandle førerpladsen til et praktisk, multifunktionelt miljø til en lang række daglige aktiviteter, herunder kontoradministration eller en kaffepause. Det fleksible, dobbelte passagersæde foran i den helt nye Transit Custom har lettilgængelig opbevaring under sædet, der er stort nok til at opbevare en bærbar computer, mapper og andet nyttigt kontortilbehør.

DELIVERY ASSIST

Delivery AssistNew Transit Custom delivery assist er designet til chauffører, der kører mange korte ture med mange ind- og udstigninger, og giver dig mulighed for at optimere mange af de opgaver, der udføres under hver levering. Konfigurer via touchskærmen, og skræddersy det, der passer til dig og din virksomhed, herunder parkeringsbremse aktiveret, motor slukket, vinduer lukket, farer aktiveret og meget mere.

Ford Transit Custom delivery assist
Ford Transit Custom interior view

KONNEKTIVITET

Ford Transit Custom in red

SPECIALUDSTYR

Ford Transit Custom in red

ELEKTRICITET OG OPLADNING

Ford E-Transit Custom Pro Power Onboard

STRØM HELE DAGEN LANG

Omdan din E-Transit Custom til en mobil strømkilde med vores innovative Pro Power Onboard-teknologi. Ekstraudstyr, som leverer op til 2,3 kW strøm. Så du kan forsyne dit værktøj og udstyr med strøm både på farten og på stedet.

Ford Transit Custom in the evening

KØREEGENSKABER

Ford Transit Custom digital instrument cluster

INSTRUMENTPANEL

Alle de oplysninger, du har brug for, lige foran dig. Den tydelige instrumentgruppe i høj opløsning viser førerinformation i praktiske ikoner, der er hurtige at forstå. Du kan også prioritere, hvilke oplysninger du vil se, herunder navigationskommandoer og oplysninger om køretøjets statusFørerassistancefunktioner er et.

LED FORLYGTER

De karakteristiske LED-forlygter giver dig optimal belysning under skiftende forhold, f.eks. når du kører fra en veloplyst by til et mørkt landområde.

Ford Transit Custom led headlights
Ford Transit Custom auto shifter

AUTOMATISK GEARSKIFTE

Det nye automatiske gearskifte er nu monteret på ratstammen, hvilket gør det let at gå gennem kabinen. Den nye 8-trins automatgearkasse tilbyder en trækkapacitet på op til 2.500 kg foruden en problemfri, jævn kørsel, så du og dine passagerer kan nyde turen.

Ford Transit Custom Trail

YDELSE

Ford Transit Custom driving modes

KØRETILSTANDE

Den helt nye Transit Custom fås med seks køretilstandeFørerassistancefunktioner er et at vælge imellem (Normal, Eco, Sport, Slippery Road, Tow/Haul og Trail), som tilpasser speederrespons, styring og gearskifteadfærd. Hver køreindstilling er unikt indstillet til at gøre kørslen lettere under disse forhold, så du kan være sikker på, at du stadig får optimal bilydelse i de omgivelser, arbejdet bringer dig til.

ALL-WHEEL DRIVE (AWD)

AWDKun standard på Trail-modeller fås med automatgear og er designet til at bevare trækkraften i vintervejr eller i dårligt terræn samt til at forbedre sving og vejgreb, selv med standarddæk. Det gør den til den perfekte partner til din fjernleveringsvirksomhed eller det sneklædte eventyr.

Ford Transit Custom all-wheel drive (AWD)
Ford Transit Custom mechanical limited slip differential (MLSD)

MEKANISK BEGRÆNSET SPÆRREDIFFERENTIALE (MLSD)

Forbedrer bilens køreegenskaber ved automatisk at overføre motorens drejningsmoment til det hjul, der har mest vejgreb, når vejgrebet er dårligt. Det giver dig mulighed for mere komfortabelt at tackle våde, glatte og udfordrende overflader, herunder uasfalterede veje, grusstier, græsklædte campingpladser eller sne og is. Kun manuelt gear.

Ford Transit Custom interior view

SIKKERHED

Ford Transit Custom interior view

AIRBAGS 

Den helt nye Transit Custom kan tilkøbes med ekstra airbags og avancerede førerassistanceteknologier. Holder dig sikker, uanset hvor jobbet fører dig hen.