NY FORD RANGER MS-RT

Skab din egen vej

Vi præsenterer den nye Ford Ranger MS-RT. Med et frækt motorsport-inspireret design skaber den populære pickup opmærksomhed på vejen.

IØJNEFALDENDE

Tør du skille dig ud fra mængden?

Ford Ranger MSRT Front Grey front view
Ford Ranger MSRT Right in Sun

En markant forkofanger med integreret splitter, frontgitter i bikubeform, udvidede hjulkasser og markante sideskørter giver en imponerende silhuet, der ikke bliver glemt i en fart.

Ford Ranger MSRT Diamond Cut Wheels

Klasseførende design omfatter blandt andet 21" Diamond Cut alufælge hvorpå der er monteret støjreducerende førsteklasses dæk. Spoileren på ladet, en integreret diffusor og kofanger bagtil og MS-RT-badging vil gøre andre bilister misundelig.

Ford Ranger MSRT Interior

Indvendigt finder du et skræddersyet MS-RT-rat med centreringsmarkør blandt en lang række karakteristiske MS-RT-eksklusive detaljer. Desuden gør SYNC 4-forbindelsen via en 12" touchskærm kommunikation og underholdning ubesværet.

Ford Ranger MSRT seat detail

MS-RT Sport-sæderne har en unik polstring og er beklædt med førsteklasses, dyrefrit Eco-Leather® og ruskind. I kontrast er der en MS-RT-mærket glorie lige under nakkestøtten og diskrete blå kontrastsyninger overalt. Ekspertmæssigt håndlavet. Skræddersyet finish. Disse sæder leverer både stil og komfort.

DER ER KÆLET FOR DETALJERNE

Front right Ford Ranger MSRT

RANGER MS-RT

Med plads til familie og udstyr er Ford Ranger MS-RT den perfekte holdkammerat til dit arbejds- og fritidsliv.