Home > Van > NY TRANSIT CONNECT > Udstyr > Førerassistance

Gør arbejde til en fornøjelse

Hver funktion og teknologi i den nye Ford Transit Connect er designet til at gøre din arbejdsdag lettere. Avancerede teknologier, herunder systemer til genkendelse af trafikskilte og Lane Keeping System, arbejder konstant for at hjælpe med at fjerne stress under kørslen. Andre systemer, herunder Active Park Assist (parkeringspakken) og den adaptive fartpilot, skal aktiveres manuelt for at hjælpe, når du har brug for dem.

New Ford Transit Connect interior with Speed Assist

Hjælper dig med at overholde fartgrænsen

Intelligent farttilpasning udmærker sig ved at aflæse hastighedsskilte, så du kan koncentrere dig om kørslen. Først registrerer systemet til genkendelse af trafikskilte automatisk den aktuelle fartgrænse (når aktiveret), og derefter justerer systemet din maksimale hastighedsindstilling til netop den grænseTooltip.

Parkering på en endnu nemmere måde

Aktiv parkeringshjælp kan styre dig ind i parallelle eller vinkelrette parkeringspladser. Du aktiverer teknologien ved at trykke på en knap, og mens du kører, finder sensorerne en parkeringsplads, der er stor nok. Den styrer automatisk for dig, når du parkerer, og du skal blot betjene speeder, gear og bremse (ved at følge en enkel vejledning på skærmen med tilhørende lydsignaler). Den får dig også ud af parallelparkeringspladser igen.

Red Ford Transit Connect parking with park assist indicators on
Ford Transit parked with Auto High Beam HD Headlamps on

Xenon forlygter

De nye, slankere forlygter fås med kraftfulde xenon lygter og LED kørelys.

Ser de vejskilte, som du muligvis overser

Traffic Sign Recognition genkender vejskilte, uanset om de er i vejsiden eller over vejen, permanente eller midlertidige. Et ikon for det aktuelle fart- eller overhaling forbudt-skilt ses i instrumentpanelet og skifter, hver gang bilen kommer inden for en ny hastighedsgrænse.

New Transit Connect with Traffic Sign Recognition
Ford Transit driving in country lane

Et avanceret sikkerhedssystem hjælper dig med at holde din kørebane

Lane Keeping System anvender et fremadseende kamera til at registrere, hvis du utilsigtet er ved at komme ud af kørebanen. Dernæst bliver du advaret af Lane Keeping Alert, som får rattet til at vibrere. Reagerer du langsomt eller slet ikke, kan Lane Keeping Aid påvirke ratmomentet, så du kommer sikkert tilbage i den rigtige kørebane. Teknologien er beregnet til veje med flere kørebaner (som motorveje), og den deaktiveres automatisk, når farten kommer under 70 km i timen. Den kan også slukkes manuelt.

Sensorer gør det let at parkere

Parkeringssensorerne for og bag hjælper dig med at vurdere afstanden mellem bilen og forhindringer foran eller bag bilen. Når sensorerne registrerer en genstand, aktiverer de et lydsignal, der bliver højere, jo tættere du kommer på.

New Red Ford Transit Connect parking sensors
Top