TRANSIT CONNECT UDSTYR

Transit Connect kombinerer den legendariske Transits robusthed med intelligent teknologi, som hjælper dig med at få færdiggjort dine arbejdsopgaver. FordPass Connect-modemmet åbner op for en række forbindelsesfunktioner, herunder live trafikopdateringer, som leveres direkte til SYNC 3-navigationsskærmen, og oplysninger om lokale farer, som kan påvirke din rejse. Avancerede systemer som Lane Keeping Aid og aktiv parkeringshjælp gør det lettere for dig at køre. Et udvalg af EcoBoost-benzinmotorer og EcoBlue-dieselmotorer leverer den effekt, du ønsker, og den effektivitet, du har brug for. Køretøjet kan fragte genstande, der er op til 3,4 meter i længden, og sidelæssedørene giver ubesværet adgang.

Transit Connect with courier loading parcel in front of modern building

TILBEHØR

 

IMPONERENDE VARERUM

Transit Connect har en nydesignet ståladskillelse, der øger varerummet med ca. 50 liter. Der er også plads til to europaller eller fire standard 2,4 x 1,2 m plader i varerummet.

NYTTIG, GENNEMGÅENDE OPBEVARINGSPLADS

Last varer op til 3,0 meter i længden i L1-varianten, takket være den smarte lastluge i varerumsadskillelsen. L2-varianten kan rumme 3,4 meter lange genstande hvis denne smarte lastluge er tilvalgt.

Ford Transit Connect detail of load through storage
Transit Connect with person loading through side door

SOLIDE, MEN PROBLEMFRI SIDEDØRE

Når du har så meget lastrum, er sidedøre yderst vigtige, og fordi de ofte bruges meget, er hele mekanismen bygget til at maksimere brugervenligheden og holdbarheden. Det nyeste design forbedrer adgangen via sidedørsåbningerne og er kompatibelt med mange varevognsstativ-systemer, der kan købes.

MERE PRAKTISK, SIDEMONTERET FASTSPÆNDING AF LAST

Oftest ser man fastspændingsbeslag monteret på bilgulvet. De kan være svære at komme til, når lasten skal sikres. Derfor har vi placeret fastspændingspunkterne i vores Transit Connect lige over gulvet på lastrummets sidevægge. Det giver et lastrumsgulv helt uden forhindringer, der er nemmere at komme til, og man undgår, at der samles snavs, og der er mulighed for lettere rengøring.

Ford Transit Connect showing interior with tie down points
Transit Connect showing interior with loadspace lamps

ET BEDRE BELYST LASTRUM FOR NEMMERE AF- OG PÅLÆSNING

Lamperne i lastrummet er monteret som standard. Du kan også vælge ultraskarp LED-belysning, hvis det kræves.

Transit Connect showing interior with flooring

SPECIALDESIGNET BESKYTTELSE TIL LASTRUMSGULVET

Et lastrumsgulv, der er let at gøre rent, og som kan fås som ekstraudstyr, betyder, at du ikke behøver installere dit eget dæklag. Dette robuste gulv gør det nemt at skubbe varer ind og ud, gør det hurtigere og nemmere at feje og gøre rent samt hjælper med at bevare din varevogns restværdi.

Transit Connect showing servicemen inspecting car

EN LANG RUSTGARANTI GIVER EKSTRA TRYGHED

Som mål for bilens konstruktionskvalitet følger der som standard en 12 års rustgaranti med Transit Connect.

Ford Transit Connect driving through back country

MOTORER OG GEARKASSER

1,5 ECOBLUE DIESELMOTOR

Vores 75 HK, 100 HK og 120 HK TDCi-dieselmotorer imponerer med deres raffinerede kraft og fremragende effektivitet. Lige fra byveje til lange ture på motorvejen er deres bløde levering af moment uvurderlig ved stejle stigninger eller ved overhalinger.

Ford Transit Connect engine
Ford Transit Connect engine

1,0 FORD ECOBOOST BENZINMOTORER

Med turboladning, direkte benzinindsprøjtning og variabel ventilåbning leverer vores prisbelønnedeTooltip Ford EcoBoost-motorer samme ydeevne som større motorer, men med langt bedre brændstoføkonomi og lavere CO2-udledning.

Interior of Ford Transit with A 6-speed transmission

6-TRINS GEARKASSE FOR AT SPARE PÅ BRÆNDSTOFFET

Transit Connect er udstyret med en 6-trins manuel gearkasse, hvilket gør den mere økonomisk og effektiv. Når du har nået en høj nok hastighed, skal du bare sætte din vogn i 6. gear og spare brændstof, mens du kører. Dine gearskift bliver også glatte og hurtige.

Interior of Ford Transit with A 6-speed transmission

8-TRINS AUTOMATGEAR

Den nye Transit Connect fås med et avanceret, nyt automatgear. Med forbedret acceleration og superglatte gearskifte er den konstrueret fra bunden til at forbedre din køreoplevelse, optimere brændstofeffektiviteten og maksimere køretøjets ydeevne.

BRUG MINDRE BRÆNDSTOF MED AUTO START-STOP

Når du standser ved trafiklys eller går i tomgang i kø, kan denne teknologi automatisk slukke motoren (mens de vigtige funktioner som forlygter, aircondition, radio og Ford SYNC stadig har strøm). Når du er køreklar, skal du bare træde på koblingen og sætte den i første gear, som du plejer, eller trykke på gaspedalen, hvis du har automatgear, så genstarter systemet. Auto Start-Stop er særligt effektivt ved bykørsel, og du kan reducere brændstofforbruget med op til 10 % (bykørsel).

Interior of Ford Transit with Auto start stop detail
Transit Connect Active parked in the mountains

FØRERASSISTANCE

BYGGET TIL SELV DE MEST KRÆVENDE JOBS

Transit Connect Active fås med et avanceret system, der er bygget til at hjælpe dig med at tackle vanskeligt terræn med lethed. Den valgfrie mekanisk begrænset spærredifferentiale reducerer uønsket hjulspin, især på løse eller ujævne overflader, ved at styre kraften til det hjul med mest trækkraft. Dette hjælper med at holde dig og din last kørende fremad, når du har mest brug for det.

PARKERING PÅ EN ENDNU NEMMERE MÅDE

Aktiv parkeringshjælp kan styre dig ind i parallelle eller vinkelrette parkeringspladser. Du aktiverer teknologien ved at trykke på en knap, og mens du kører, finder sensorerne en parkeringsplads, der er stor nok. Den styrer automatisk for dig, når du parkerer, og du skal blot betjene speeder, gear og bremse (ved at følge en enkel vejledning på skærmen med tilhørende lydsignaler). Den får dig også ud af parallelparkeringspladser igen.

Ford Transit Connect parking with park assist indicators on
Red Ford Transit Connect parking sensors

SENSORER GØR DET LET AT PARKERE

Parkeringssensorerne for og bag hjælper dig med at vurdere afstanden mellem bilen og forhindringer foran eller bag bilen. Når sensorerne registrerer en genstand, aktiverer de et lydsignal, der bliver højere, jo tættere du kommer på.

Ford Transit Connect rear-view camera detail

NEMMERE BAKNING

Bomme, cykler, lave mure ... Bakkameraet viser dig, hvad der er bag dig, på en skærm bygget ind i midterkonsollen. Foruden at vise dig genstande, som du kunne overse, viser systemet nogle virtuelle linjer, så du let kan parkere på selv de mindste steder. Kameraet aktiveres automatisk, når du vælger bakgear.

Ford Transit Connect in motorway

MINDRE TRÆTTENDE KØRSEL, MERE ØKONOMISKE TURE

Med fartpiloten kan du indstille en hastighed og fastholde den, til du bremser eller accelerer. Du kan også justere din hastighed under kørslen via de ratmonterede knapper.

Desuden hjælper fartpiloten med justerbar hastighedsbegrænsning med at køre inden for en forindstillet grænse, som du vælger. Samtidig med, at det hjælper dig med at spare brændstof, kan systemet også mindske sandsynligheden for, at du overskrider fartgrænsen. Foruden deres praktiske fordele kan begge teknologier gøre lange ture på motorvejen mere afslappende.

Woman checking phone against backdrop of Ford Transit Connect and cargo of goods

TILSLUTNING OG INFOTAINMENT

FordPass App on phone

EN MERE FORBUNDET VERDEN

Verden bliver mere intelligent og forbundet, det samme gælder måden, vi driver vores virksomheder på. Derfor opretter vi en flåde af fuldt forbundne erhvervskøretøjer, der alle er designet til at gøre det nemmere end nogensinde for dig at drive din virksomhed. Brug FordPass Pro-appen til at parre op til fem forbundne køretøjer og for at få adgang til en række kraftfulde funktioner, som vil frigøre dine køretøjers forretningspotentiale.Forhør dig hos din Ford-forhandler, om din bil er kompatibel.

man with mobile showing FordPass Connect

OPDAG DIN VAREVOGNS SMARTE SIDE

FordPass Pro er udviklet til at forbedre sikkerheden, produktiviteten og tilstanden af dine erhvervskøretøjer. Par appen med op til fem forbundne køretøjer for at samle alle dine værktøjer til administration af køretøjer på ét sted. Se dine køretøjers placering og tilstand på et kort; modtag Vehicle Health Alerts for at maksimere oppetiden; aktivér SecuriAlert for at modtage en advarsel, når der sker uautoriseret brug af dit køretøj … Så mens du planlægger for fremtiden, støtter FordPass Pro dig.

SYNC 3. AVANCERET HÅNDFRI TEKNOLOGI

Med Ford SYNC 3 kan du betjene alt lige fra musik til navigation og telefonopkald. Enten via den store 6” touchscreen eller via stemmestyring – systemet forstår og taler dansk.

Ford Transit Van LCD SYNC 3 screen close up
Ford Transit Connect device dock close up

ET SIKKERT HJEM TIL ALLE DINE ENHEDER

MyFord Dock er designet til at holde din smartphone eller MP3-afspiller fast under kørslen og er udstyret med en USB port.

Ford wireless charging close up

OPLADNING PÅ FARTEN

Trådløs opladning er tilgængelig til visse smartphonesTooltip, hvilket betyder, at det aldrig har været nemmere at sikre, at dine enheder altid er klar til brug.

Ford Transit Connect standing by lake in mountains

INTELLIGENT

Ford Transit Connect Power Start button detail

START DIT KØRETØJ MED ET TRYK PÅ EN KNAP

Transit Connect opfanger automatisk, at dens egen unikke nøgle er til stede, selv hvis den ligger i din lomme eller taske. Så tryk blot på Ford-startknappen, og motoren starter. Fås til udvalgte varianter.

Transit Connect detail of stowage

NYTTIG BAGAGEPLADS OVERALT

Transit Connect er fyldt med masser af praktisk opbevaringsplads. For eksempel gør en opbevaringshylde over føreren og passageren effektivt brug af ellers ubrugt plads, så du kan holde orden i dit førerhus og stadig have genstande inden for rækkevidde.

Ford Transit Connect detail of interior

MIDTERKONSOL

Den intelligent designede midterkonsol har en 12 volt udtag, USB-port med opladning, to kopholdere og opbevaringsplads designet til en A4-mappe.

FordPass Connect modem close up

EKSTRA KOMFORT MED JUSTERBARE SÆDER MED SÆDEVARME

Du sidder altid behageligt i din bil, uanset vejret udenfor. Du kan vælge sæder med sædevarme som ekstraudstyr, så du altid kan holde varmen på kolde vinterdage.

Ford Transit Connect Flexible dual passenger seats detail

FLEKSIBLE, DOBBELTE PASSAGERSÆDER

Det dobbelte passagersæde gør det muligt for en ekstra passager at sidde i kabinen. Det fleksible midtersæde kan også foldes fladt for at skabe en praktisk skriveflade eller løftes op for at afsløre en bekvem opbevaringsboks til genstande, som du ikke ønsker, skal ses.

Electronic Automatic Temperature Control detail

INDSTIL DEN IDEELLE TEMPERATUR TIL DIG OG DINE PASSAGERER

Med det automatiske klimaanlæg med to zoner (Dual Zone Electronic Automatic Temperature Control (DEATC)) kan du vælge din og dine passagerers foretrukne temperatur, og systemet holder den stabil via det avancerede klimaanlæg.

Ford Transit Connect driving past glass buildings

SIKKERHED

Pre-Collision Assist infographic

ET SYSTEM, DER KAN HJÆLPE MED AT BESKYTTE FODGÆNGERE

Pre-Collision Assist registrerer biler og mennesker, som befinder sig på vejen foran. Det kan endda registrere fodgængere, der er ved at krydse køretøjets vej. Systemet advarer dig, hvis det registrerer en potentiel kollision, og hvis du ikke reagerer, vil det bremse automatisk. Denne teknologi er udviklet til at mindske alvorligheden af ulykker eller helt at undgå dem, og den fungerer ved hastigheder på op til 80 km/t.

Ford Transit behind red car with emergency brake assist indicators

AVANCERET SYSTEM TIL KONTROLLERET OPBREMSNING

Et ABS-system og elektronisk bremsekraftfordeling (EBD) sikrer dig en mere kontrolleret opbremsning. Nødbremsefunktionen (Emergency Brake Assist) sikrer også den maksimale bremseevne ved en nødopbremsning. Det styres automatisk via ESC-systemet, som registrerer, hvor hårdt du træder på bremsen og øger automatisk bremsekraften efter behov. Og hvis du foretager en hård opbremsning får Emergency Brake Light (EBL)-systemet automatisk bremselyset til at blinke for at advare bagfra kommende bilister.

Ford Transit Connect keeping the safe distance from other car on road

HJÆLPER MED AT HOLDE SIKKER AFSTAND

Instrumentpanelet er udstyret med afstandsangivelse. Displayet viser hele tiden afstanden til bilen foran og aktiverer lyskurvefarvede ikoner ud fra de valgte indstillinger for nærhed. Afstandsadvarsel kan også advare dig med et rødt faresymbol, hvis du kommer for tæt på den forankørende bil.

Driver's alert coffee cup logo

DRIVER ALERT ADVARER DIG, NÅR DU ER VED AT VÆRE TRÆT

Driver Alert overvåger konstant din kørsel og registrerer afvigelser, der kan skyldes træthed. Hvis systemet registrerer, at du bliver mindre årvågen, lyser en advarselsmeddelelse i displayet og foreslår en pause. Bliver opmærksomheden på din kørsel mindre og mindre, gentages meddelelsen, og kombineres nu med et lydsignal.

Ford Transit Connect detail on tire in motion

TIDLIG ADVARSEL OM PUNKTERING

Hvis et eller flere af dine dæk mister luft under kørslen, giver dæktrykovervågningssystemet (Tyre Pressure Monitoring System - TPMS) signal herom med et ikon, der tændes på instrumentpanelet.

Ford Transit Connect with fisherman in countryside with mountains and lake

TYVERISIKRING

Man checking his phone a shop

BESKYT DIN VIRKSOMHED

Vi ved, at dit køretøj og dets indhold er kernen i din virksomhed. Derfor forbedrer SecuriAlert i FordPass Pro-appen din bils sikkerhedstilstand. Hvis dørene låses op eller åbnes, selv med en kopinøgle, sender den en meddelelse til din smartphone.

ADMINISTRÉR ADGANG

Med Remote Zonal Unlocking, som er en del af FordPass Pro-appen, kan du styre Transit Connect kabinen og indlæse døre separat ved hjælp af din smartphone. Så du med ro i sindet kan give en anden adgang til kabinen, når det er nødvendigt, samtidig med at du holder dit lastrum sikkert – eller omvendt. Du kan også tjekke Live Lock Status og låse kabine- og lastrumszoner separat op på afstand ved hjælp af FordPass PRO.

Person in high viz jacket looking down on building site with Ford Van
Detail of car keys

DEL BILEN UDEN PROBLEMER MED MYKEY®

Denne teknologi lader dig indstille den maksimale hastighedsgrænse, indstille en selepåmindelse og endda kontrollere audiosystemets lydstyrke, hvis du ønsker det. Ford MyKey®, er ekstrem brugervenlig og er udviklet for at give dig ro i sindet, hvis du har lånt din bil til en ven eller et familiemedlem. Sæt blot nøglen i tændingen, start bilen og følg så den enkle vejledning til at indstille de begrænsninger, du ønsker, at nøglen skal have. Du kan vælge max 140 km eller 160 km i timen . Du kan selv gemme den ubegrænsede "admin" nøgle eller endda have mere end én af begge nøgler, hvis du ønsker det.

Ford Transit door lock detail

FJERNBETJENT CENTRALLÅS MED TYVERISIKREDE DØRLÅSE

Transit Connect har fjernbetjent centrallås af dørene, hvilket er mere sikkert end nogensinde før. Det er, fordi du kan vælge at åbne en enkelt dør, mens de andre døre forbliver sikkert låst, indtil du aktiverer en kontakt på førerdøren. Den samme kontakt bruges til at låse og låse op for alle varevognens døre. Alle døre er beskyttet af indbrudsbestandig afskærmning, der er designet til at forhindre utilsigtet gennemtrængning.

Ford Transit with beepy lines around singling alarm

TO AVANCEREDE ALARMER KAN FÅS SOM EKSTRAUDSTYR

Transit Connect kan fås med et perimeteralarmsystem som ekstraudstyr, der aktiveres, hvis dørene eller motorhjelmen åbnes med magt. Et mere avanceret Thatcham Category 1 alarmsystem kan også fås. Dette slås automatisk til ved låsning, og en kraftig alarm udløses ved indbrud i bilen, hvis bilen løftes, eller hvis sensorerne registrerer bevægelser inde i bilen. Dette omfatter en uafhængig batteridrevet backup-sirene, som aktiveres, når alarmen udløses, selv hvis nogen frakobler bilens store batteri.

Brug vores nyttige links nedenfor for at få mere at vide