TRANSIT COURIERS FUNKTIONER

Større. Modigere. Bedre. Ford Transit Courier er  designet på ny for at skubbe til alle grænser. Med større kapacitet, et nyt interiør og eksteriør er den klar til at få gang i arbejdet.

Ford Transit Courier parked in nature

FUNKTIONER

Ford Transit Courier loadspace

IMPONERENDE VARERUM

Nyudviklet for at maksimere lastkapaciteten. Med en bredde på over 1,2 m mellem hjulkasserne kan Transit Courier nu få plads til to europaller i gulvniveau, mens LED-lys i varerummet giver et klart overblik over dit varerum.

VARERUMSADSKILLELSE MED LASTLUGE

En nyttig, valgfri luge i skillevæggen udnytter pladsen under forsæderne, hvilket giver Transit Courier en maksimal lastlængde på 2,6 m. Giver mulighed for at rumme længere last, som du måske lejlighedsvis har brug for at transportere.

Ford Transit Courier loadspace bulkhead
Fort Transit Courier security locks

SIKKERHED

Fås med fabriksgodkendte sikkerhedsløsninger fra Ford. Med en volumetrisk alarm tager vi sikkerhed lige så alvorligt som dig.

Transit Courier Interior Side Cockpit

KOMFORT OG BEKVEMMELIGHED

Ford Transit Courier touchscreen

KONNEKTIVITET

Ford SYNC 4 touchsreen

8” SYNC 4-TOUCHSKÆRM

Den centrale 8" SYNC 4-touchskærm holder dig tilsluttet. Med avancerede førerassistanceteknologier. Understøttelse af Apple CarPlay og Android Auto. Og stemmekommandoer til håndfrie opkaldNew Transit Custom Sync.

FORDPASS PRO

Uanset om du arbejder med én bil eller administrerer op til fem, giver FordPass Pro dig værktøjer til at holde dem i god stand, sikre og velkørende. Den gratis app giver dig mulighed for at se din bils placering og status, fjernlåse eller låse dørene op, administrere opladningsplaner og meget mereE-Transit FordPass.

Prøv FordPass Pro

Person using FordPass app
Ford Transit Courier on the road

KØREOPLEVELSE

Ford Transit Courier in red

MOTORER

Effektivitet er kernen i vores motorer. Auto Stop-Start slukker motoren, når bilen står stille og tænder igen, når det er nødvendigt. Alt sammen samtidig med at der opretholdes en strømforsyning til vigtige funktioner som forlygter, klimaanlæg, radio og Ford SYNC 4-systemet.

BAKKAMERA

Det digitale bakkamera giver et overblik bag køretøjet for optimal synlighed dag og nat. Gør det nemmere at få øje på andre køretøjer, cyklister og fodgængere – selv når genstande er i vejen.

Rear view camera
Rear view camera

PLATIN-SAFETY RATING

Transit Couriers avancerede førerassistentsystemer (ADAS) er blevet anerkendt af Euro NCAP og har fået tildelt den højeste sikkerhedsvurdering "Platinum". Den helt nye Transit Courier tilbyder tre ADAS-pakker, så du kan vælge det rigtige niveau af førerassistanceteknologi, der passer til dine behov.