Byg din Ford Book en prøvetur Find forhandler Ask Ford
Home > Van > RANGER > Udstyr > Komfort

Bygget til robusthed. Bygget til komfort.

Avanceret teknik og materialer af højeste kvalitet leverer et indvendigt design, der er lige så robust og slidstærkt, som det er komfortabelt. For første gang er den nye Ford Ranger også tilgængelig med et indbygget FordPass Connect-modem. Denne teknologi gør dig i stand til at låse bilen og låse den op via en app på din smartphone, modtage trafikopdateringer i realtid og oprette forbindelse til et WiFi-hotspot.

Ford Ranger - Go hands-free with SYNC 3

Din nøgle til en mere forbundet verden

For første gang nogensinde er den nye Ranger tilgængelig med et FordPass Connect-modem*. Systemet giver dig en række uvurderlige fordele, herunder op til 4G LTE Wi-FiWi-Fi hotspot til op til ti enheder, og trafikopdateringer i realtid leveret direkte til din bils navigationssystem.

Download FordPass-appen for at få adgang til endnu flere funktioner

FordPass Connect bliver endnu mere kraftfuld, når den er parret med din smartphone via FordPass-appen. Når den er forbundet, kan du drage fordel af et væld af innovative, nye funktioner. Du kan f.eks. bruge din telefon til at lokalisere din bil, låse den og låse den op. Du kan overvåge bilens brændstofniveau og kilometerstand og få helbredsadvarsler direkte til din telefon.

FordPass App close up of mobile
Ford Ranger interior LCD screen close up

Håndfri kontrol med SYNC 3

Ford SYNC 3 er et avanceret system, som sætter dig i stand til at bevare forbindelsen og betjene din telefon, musik og navigationssystem med din egen stemme og kan endda læse dine tekstbeskeder op for dig. Du kan også bruge en touchscreen i farver med knibe- og strygebevægelser for en endnu mere intuitiv navigation. Teknologien opretter også forbindelse til Apple CarPlay, og med Applink kan du få adgang til nogle af dine foretrukne app'er på din smartphone. Du kan endda få vist en liste over lokale restauranter ved blot at sige: "Jeg er sulten."

Nemmere af- og pålæsning

Raptor er udstyret med en Easy Lift-bagklap. Det smarte design gør bagklappen på din pickup betydeligt lettere og giver dig mulighed for at åbne og lukke den med lethed.

Orange Ford Ranger easy lift tailgate close up
Top