Home > Van > RANGER > Udstyr > Komfort

Komfort

Lige fra systemer, der kan hjælpe dig med at parkere og bakke 
til funktioner, der holder dig informeret, hjælper dig med 
at nå frem til dit bestemmelsessted og med at holde varmen...

Ford Ranger - Go hands-free with SYNC 3

Håndfri kontrol med SYNC 3

Ford SYNC 3 er et avanceret system, som sætter dig i stand til at bevare forbindelsen og betjene din telefon, musik og navigationssystem med din egen stemme. Du kan endda få vist en liste over lokale restauranter ved blot at sige: "Jeg er sulten." Det kan også læse dine sms'er højt for dig. Bilens touchscreen kan registrere knibe- og strygebevægelser for intuitiv navigation. SYNC 3 opretter også forbindelse til Apple CarPlay og med Applink kan du få adgang til nogle af dine foretrukne apps på din smartphone.

Nem parkering

Bomme, cykler, lave mure... Bakkameraet viser dig, hvad der er bag dig på en skærm bygget ind i midterkonsollen. Foruden at vise dig genstande, som du kunne overse, viser systemet nogle virtuelle linjer, så du let kan parkere på selv de mindste steder. Kameraet aktiveres automatisk, når du vælger bakgear.

Ford Ranger - Easier reversing, as you can view what’s behind
Ford Ranger - Sensors that take the stress out of parking

Sensorer der gør det let at parkere

Parkeringssensorer hjælper dig med at vurdere afstanden mellem bilen og forhindringer bag bilen. Når sensorerne registrerer en genstand, aktiverer de et lydsignal, der bliver højere, jo tættere du kommer på.

Væsentlige turoplysninger

Den indbyggede tripcomputer giver dig nyttige oplysninger om kørt strækning, brændstofforbrug, hastighed og temperaturen uden for bilen. Der er også oplysninger om "afstand til tom tank": cirka hvor langt du kan køre på det brændstof, der er tilbage i tanken. Det er særlig nyttigt på langfart, eller hvis du ved, at du skal køre et afsides sted.

Ford Ranger Essential journey information
Ford Ranger Satellite Navigation System

Navigationen giver en hånd med, hvis du ikke kan finde vej

Let indtastning af enten en adresse eller et interessepunkt på den store 8” touchscreen gør det at finde vej til en leg.

Indstil den ideelle temperatur til dig og din passager

Med det automatiske klimaanlæg med to zoner (Dual Zone Electronic Automatic Temperature Control (DEATC)) kan du vælge din og dine passagerers foretrukne temperatur, og systemet holder den stabil via det avancerede aircondition-anlæg.

Ford Ranger Central Console
Ford Ranger with Easy-Fuel

Ford Easy Fuel for sikker optankning

Denne nyttige teknologi gør det tæt på umuligt at fylde forkert brændstof på bilens tank eftersom den forkerte tankstuds ikke passer i bilens påfyldningshul. Derudover er der intet tankdæksel som først skal fjernes, hvilket gør optankningen hurtigere og du undgår snavsede fingre.

Vinduesviskerne tilpasser sig til regnen

Vinduesviskere med regnsensorer aktiveres, når de registrerer fugtighed på forruden, hvorefter de tilpasser hastigheden, så de klarer alt det, vejret måtte byde på. Der kan tilmed vælges mellem adskillige følsomhedsniveauer, som bestemmer, hvor meget fugtighed, der skal være, før vinduesviskerne aktiveres.

Ford Ranger with wipers that automatically adjust to the rain
Ford Ranger with Automatic Headlights

De automatiske forlygter tænder efter behov

De automatiske forlygter har sensorer, der registrerer aftagende lys ved skumringstid, eller når lysforholdene pludselig ændrer sig. For eksempel, når du kører ind i en tunnel. Dette tænder automatisk forlygterne, hvilket gør kørslen nemmere og mere sikker.

Få hurtigt forruden isfri med Quickclear

Denne smarte teknologi er udviklet, så du kan komme hurtigt af sted, når der er frost i luften. Med et enkelt tryk på en knap opvarmes forruden lynhurtigt og hjælper også med at tø vinduesviskerne op.

Ford Ranger - Clear your windscreen quickly, with Quickclear
Ford Ranger with wing mirrors

Sidespejle, der beskytter sig selv

For at undgå skader, folder de eldrevne sidespejle indad, når du har parkeret. På den måde beskyttes også de smarte, indbyggede blinklys.

Masser af praktisk opbevaringsplads

Hver kabinetype har masser af opbevaringsmuligheder. Double Cab har eksempelvis to store opbevaringsrum under bagsæderne. Afhængig af kabinetype findes der tre midterkonsoller (kort,lang og lang med et afsnit afkølet af klimaanlægget). De har opbevaringsrum til mad, kopholdere og flaskeholdere, bakker til småting og plads til din mobiltelefon. Handskerummet er stort og rummer hele 11,9 liter med plads til en 15” bærbar computer, en kort paraply og andet du har brug for.

Ford Ranger cup holder
Top