Byg din Ford Book en prøvetur Find forhandler Ask Ford
Home > Van > RANGER > Udstyr > Motorer og motorkraft

Styrke, effektivitet og raffinement

Den nye Ford Ranger er designet til at arbejde hårdere og mere effektivt. Den fås med en række kraftfulde nye motorer, der er udviklet til at få det meste ud af hver eneste dråbe brændstof. Og den kraftigste 213 hk version, er blevet parret med en avanceret ny 10-trins gearkasse, der nemt tilpasser sig ændrede forhold og terræn.

Ford Ranger diesel engine

Avanceret ny motorteknologi

Med en række 2,0-liters Ford EcoBlue-dieselmotorer af næste generation er den nye Ranger mere kraftfuld, mere effektiv og har lavere udledning end nogensinde før. Med tre motorydelser til rådighed, fra 130 til 213 HK og et moment på op til 500 Nm, kan du helt sikkert finde én, der passer til dig.

Et sofistikeret 10-trins automatgear

Med et avanceret nyt 10-trins automatgear leverer den nye Ranger en kvik acceleration samt en fremragende brændstofeffektivitet. Den bruger adaptiv skiftplanlægning i realtid, hvilket gør det muligt for gearkassen ubesværet, at tilpasse sig skiftende forhold. Så uanset om du kører på motorvejen eller i svært off-road terræn, vil du altid være i det rigtige gear på det rigtige tidspunkt.

Ford Ranger 10-speed automatic transmission close up
Ford Ranger 6 speed manual transmission close up

Et 6-trins manuelt gear

Det 6-trins manuelle gear i Ranger er blevet optimeret til at gøre gearvalget lettere, mere præcist og mere støjsvagt. Det er særligt udviklet til at forbedre køreteknologien og også reducere brændstofforbruget, og det hjælper med til at gøre din køretur mere afslappet, samtidig med at det reducerer, hvor ofte du skal tanke op.

Brug mindre brændstof med Auto Start-Stop

Når du standser ved trafiklys eller går i tomgang i en trafikkø, kan denne teknologi automatisk slukke motoren. Når du er køreklar, skal du bare træde på koblingen og sætte den i første gear, som du plejer, eller frigøre bremsen i biler med automatgear, og så starter systemet igen. Auto Start-Stop kan reducere brændstofforbruget med op til 10 % ved bykørsel.

Ford Ranger interior trip computer close up

Væsentlige turoplysninger

Tripcomputeren giver dig nyttige oplysninger om kørt strækning, brændstofforbrug, hastighed og temperaturen uden for bilen. Der er også oplysninger om "afstand til tom": cirka hvor langt du kan køre på det brændstof, der er tilbage i tanken. Det er særlig nyttigt på langfart, eller hvis du ved, at du skal køre et afsides sted.

Top