Home > Van > RANGER > Udstyr > Sikkerhed

Sikkerhed

Den nye Ford Ranger har en robust, computeroptimeret karosserikonstruktion med en ultrastiv sikkerhedskabine og indbyggede deformationszoner.

Hele 7 airbags hjælper med til at beskytte alle personer i kabinen hvis uheldet skulle være ude. Derudover er det avancerede ESC system med anhænger slingrekontrol en del af sikkerhedsudstyret som hjælper med til at holde bil og trailer på vejen.

Styr på anhængeren bag bilen

Trailer Sway Control registrerer, hvis en anhænger svinger ud eller kører i 'slange', og nedsætter vognens hastighed, hvilket giver dig større kontrol, når du trækker en anhænger. Systemet sænker bilens fart ved at reducere motorens moment og gradvist øge bremsetrykket på alle hjul.

Ford Ranger climbing off road

Bevar kontrollen under alle vejforhold

Elektronisk stabilitetsstyring overvåger konstant køreforholdene. ESC registrerer afvigelser i køreretningen, for eksempel ved udskridning og korrigerer automatisk bremser og trækkraft, så du har mest mulig kontrol over bilen.

Konstant beskyttelse mod at vælte

Roll Stability Control overvåger bilen og registrerer farlige køreforhold, som kunne resultere i, at bilen vælter. Systemet benytter ESC for at kompensere, styre hastigheden og genetablere bilens stabilitet.

Ford Ranger on beach with surf board cargo

Maksimalt vejgreb med minimal energi

Et avanceret antispinsystem (Traction Control System – TCS) forhindrer hjulspin og giver mest muligt vejgreb når du har allermest brug for det. Systemet overvåger kraften på hjulene enkeltvis og justerer den for at sikre maksimal kontakt med underlaget.

Ranger går ikke på kompromis med sikkerheden

Udover en robust, computeroptimeret karosserikonstruktion er Ranger udstyret med syv airbags, sikkerhedsratstamme og – pedaler. Alt sammen klar til at blive aktiveret på et splitsekund.

Ford Ranger internal safety systems
Ford Ranger - Warns you if your tyres lose pressure

Tidlig advarsel om punktering

Hvis nogen af dækkene taber tryk under kørslen, advarer et ikon i instrumentpanelet dig.

Alarmerende god tyverisikring

En alarm aktiveres når du låser bilen. Herefter overvåges låse og kabine mod ubudne gæster.

Ford Ranger Alarm
Ford Ranger Wildtrak tail lights

Ekstra kraft ved nødopbremsning

Nødbremsefunktionen (Emergency Brake Assist) sikrer maksimal bremsekraft ved nødopbremsninger. Det styres automatisk via ESC systemet, som registrerer, hvor hårdt du træder på bremsen og øger automatisk bremsekraften efter behov.

Top