Byg din Ford Book en prøvetur Find forhandler Ask Ford
Home > Van > RANGER > Udstyr > Sikkerhed

Avanceret sikkerhedsteknologi

I den nye Ford Ranger er der inkluderet en række intelligente systemer til at beskytte dig, dine passagerer og andre trafikanter. Visse teknologier, såsom Pre-Collision Assist, arbejder for at reducere risikoen for, at der sker uheld. Andre, herunder airbags, hjælper med at reducere graden af trafikuheldet, hvis det skulle ske. Bilen er også udstyret med avancerede sikkerhedssystemer, hvilket giver dig ro i sindet, når du opbevarer dit værktøj eller din last.

Et system, der kan beskytte fodgængere

Pre-Collision Assist med registrering af fodgængere bruger RADAR og kamera til at registrere biler og mennesker foran på vejen. Hvis der opdages en kollisionsrisiko med en bil, en fodgænger eller en cyklist, giver den dig en advarsel. Hvis du ikke reagerer i tide, kan systemet automatisk bremse med op til fuld bremsekraft for at reducere alvorligheden af eller endda eliminere nogle frontalkollisioner. 

Red Ford Ranger braking assist graphic

Hjælp til at bremse ved høje hastigheder

Det aktive bremsesystem er en innovativ, ny sikkerhedsfunktion, der virker ved kørsel over 50 km i timen. Teknologien scanner vejbanen foran, og opdager den noget, som gør et sammenstød sandsynligt, bliver du advaret. Reagerer du ikke, aktiverer systemet bremsen, som så påbegynder opbremsningen, så du nemmere kan sænke farten. 

Top