Home > Van > TRANSIT CHASSIS CAB > Udstyr > Tilbehør

Tilbehør

Ford Transit Ladvogne er kendte for deres alsidige og fleksible design, og det er det idelle chassis for en bred vifte af specielle anvendelser og skræddersyede opbygninger. Med lave driftsomkostninger vil din investering hurtigt vise sig at være en god beslutning.

Ford Transit Chassis Cab body type

Solide valgmuligheder

Ford Transit Chassis er stærk som en lastbil og letkørt som en varebil. Alle varianter af denne arbejdshest, lige fra L2 (mellemlang akselafstand) til L5 (ekstra lang akselafstand), har en robust chassisramme, der udgør et plant og stærkt fundament for opbygninger af forskellig art. Der kan vælges mellem forskellige konfigurationer af motor, transmission, kabinetyper og enkelt- eller tvillingebaghjul. Hvad enten du har brug for en ladvogn med eller uden rig og presenning, en kasse opbygning eller noget helt andet, kan Ford levere en Transit Chassis variant til de fleste formål.

Maksimal fleksibilitet

Transit Chassis er konstrueret og bygget til hårdt arbejde. Den robuste og vridningsstabile chassisramme udgør et fleksibelt og solidt fundament for montering af specialopbygninger. Mulighederne er utallige for, at opbygge Transit Chassis så det passer til lige netop dit behov, uanset om du vælger et alulad fra fabrik eller lokale opbygninger fra danske karosseriopbyggere.

Chassisudstyr

 • Plan, robust chassisramme til opbygning af mange forskellige karosserityper.
 • 2 varianter af tilladt totalvægt fra 3.500 til 4.700 kg.
 • Ekstra kraftig (GVM) variant, når der er behov for 3.500 kg anhængervægt og en tilladt Chassis totalvægt på 3.500 kg.
 • Akselsafstands- og rammedimensioner, som passer til både branchestandardstørrelser og specialopbygninger.
 • Sidespejle i standardbredde som passer til opbygningsstørrelser på op til 2.170 mm. Sidespejle med forlængede arme kan leveres til opbygninger op til de masimalt tilladte 2.438 mm. (ekstraudstyr).
 • Robust, omvendt, lukket ”høj hat”- profilramme af presset højstyrkestål (dobbelt ”høj hat” på model 350HD og 470).
 • Integrerede monteringspunkter til opbygninger og påboltede bagrammeudhæng, hvis påkrævet.
 • Påboltet underkøringsbjælke, som gør det muligt at tilpasse chassislængden uden svejsning.
 • Hjulophæng med højt placeret tyngdepunkt som standard til montering af store opbygninger.
 • El-tilslutninger til ekstra udvendig belysning hvis påkrævet. 
 • Sideudstødning.
Ford Transit Chassis Cab features options
Ford Transit Chassis Cab in a warehouse

Klar til brug

Transit Ladvogn er designet til hårdt arbejde. Dens robuste og fast chassis udgør en formidabel base for montering af special opbygninger.

Plads til hele mandskabet

Transit Chassis med dobbeltkabine er en effektiv løsning til transport af mandskab og last på samme tid. Døre med stor åbningsvinkel gør det nemt at stige ind i den rummelige og gennemtænkte kabine. Med det dobbelte passagerforsæde og et 4-personers mandskabsbagsæde får du komfortabel siddeplads til 7 personer – og masser af opbevaringsplads under sæderne..

Ford Transit Chassis Cab interior
Ford Transit Chassis Cab towing render

Anhængertræk

Transits appetit på hårdt arbejde gælder også anhængervægte. 470-modeller der er nedvejet til 3.500 kg totalvægt og 7.000 kg vogntogsvægt kan trække op til 3.500 kg anhængervægt med bremser.Tooltip

Forlængede eftersynsintervaller

Forlængede eftersynsintervaller på op til 60.000 km (eller 2 år) reducerer driftsomkostningerne yderligere og er standard på Transit.

A mechanic checking the chassis
Ford Transit Chassis Cab at construction site

En lang garanti mod rustgennemtæring giver ekstra tryghed

Som et resultat af Transits kvalitet leveres den med en 12-års garanti mod rustgennemtæring.

Specialiststøtte fra Ford Transit-centrene

Uanset om du ejer en enkelt varebil eller driver en hel flåde, kan Ford Transit-centrene hjælpe dig. Disse specialistcentre har højt motiverede salgseksperter og uddannede teknikere ansat, og her finder du en række af de seneste køretøjer, som du kan udforske. De er også udstyret, så de kan vedligeholde Ford erhvervskøretøjer, mens de samtidig leverer den hurtige og problemfri service, du har brug for, og ikke kun i "kontortiden".

Ford Transit centres
Top