Home > Van > TRANSIT CONNECT > Udstyr > Førerassistance

Førerassistance

Hver funktion og teknologi i den nye Transit Connect er designet til at maksimere din virksomheds effektivitet og samtidig gøre din arbejdsdag så let og bekvem som mulig.

Ford SYNC gør dig i stand til at foretage og besvare telefonopkald og styre din musik. Mens sensorer konstant holder udkig for dig, reagerer nogle af dem automatisk, så du ikke behøver at bekymre dig om at tænde for lygterne eller vinduesviskerne. Det er kort sagt en varebil udviklet med høj komfort og bygget til at holde dig forbundet på farten.

Traffic Sign Recognition

Ser de vejskilte, som du muligvis overser

Traffic Sign Recognition genkender vejskiltene, uanset om de er i vejsiden eller over vejen, permanente eller midlertidige. Et ikon for det aktuelle fart- eller overhaling forbudt-skilt ses på instrumentpanelet og skifter, hver gang bilen kommer inden for en ny grænse.

Et avanceret system som hjælper dig med at holde din kørebane

Lane Keeping System anvender et fremadrettet kamera til at registrere, hvis du utilsigtet er ved at afvige fra kørebanen. Dernæst bliver du advaret af Lane Keeping Alert, som får rattet til at vibrere. Reagerer du langsomt eller slet ikke, kan systemet påvirke ratmomentet tilbage mod den vejbane du kom fra. Teknologien er udviklet til flersporede veje såsom motorveje. Det vil deaktivere ved hastigheder under 65 km/t, eller hvis føreren manuelt deaktiverer det. 

Lane-Keeping System
Ford Transit Connect Rear View Camera

Nem parkering

Bomme, cykler, lave mure... Bakkameraet viser dig, hvad der er bag dig på en skærm bygget ind i midterkonsollen. Foruden at vise dig genstande, som du kunne overse, viser systemet nogle virtuelle linjer, så du let kan parkere på selv de mindste steder. Kameraet aktiveres automatisk, når du vælger bakgear.

Sensorer der gør det let at parkere

Parkeringssensorer hjælper dig med at vurdere afstanden mellem bilen og forhindringer bag bilen. Når sensorerne registrerer en genstand, aktiverer de et lydsignal, der bliver højere, jo tættere du kommer på.

Headlights that turn on automatically when needed

De automatiske forlygter tænder efter behov

De automatiske forlygter har sensorer, der registrerer aftagende lys ved skumringstid, eller når lysforholdene pludselig ændrer sig. For eksempel, når du kører ind i en tunnel. Dette tænder automatisk forlygterne, hvilket gør kørslen nemmere og mere sikker.

Hold fokus på vejen forude

Det bliver mere behageligt at køre om natten, når du ikke konstant generes af lyset fra de bagvedkørende biler. Det innovative bakspejl med automatisk nedblænding registrerer automatisk, hvis bagvedkørende biler blænder, og aktiverer nedblænding.

Auto High Beam. Helping you see
Lamps that turn when you do, for better nighttime visibility

Kurvelys som nærmest lyser rundt om hjørner

Hvis du aktiverer blinklyset og drejer fra på en sidevej, vil tågelygten i den side du drejer mod tænde for at oplyse vejen bedst muligt.

Vinduesviskerne tilpasser sig til regnen

Vinduesviskere med regnsensorer aktiveres, når de registrerer fugtighed på forruden, hvorefter de tilpasser hastigheden, så de klarer alt det, vejret måtte byde på. Der kan tilmed vælges mellem adskillige følsomhedsniveauer, som bestemmer, hvor meget fugtighed, der skal være, før vinduesviskerne aktiveres.

Wipers that automatically adjust to the rain
Ford PowerShift gearbox

En sofistikeret ny 8-trins automatgear

En ny avanceret automatisk gearkasse med forbedret acceleration og super glidende gearskift er den konstrueret helt fra bunden for at forbedre din køreoplevelse, optimere brændstoføkononiem og maksimere ydeevnen.

Træthedsregistrering advarer dig, når du er ved at være træt

Træthedsregistrering overvåger konstant din kørsel og registrerer afvigelser, der kan skyldes træthed. Hvis systemet registrerer, at du bliver mindre årvågen, lyser en lampe i displayet og foreslår en pause. Bliver opmærksomheden på din kørsel mindre og mindre, gentages meddelelsen og kombineres nu med et lydsignal.

Driver Alert
Ford Transit Connect Cruise Control with Adjustable Speed Limiter Device

Mindre anstrengende og bedre brændstoføkonomi

Fartpilot med justerbar hastighedsbegrænsning holder bilen ved en forudindstillet hastighed, som du selv indstiller. Det kan spare brændstof, minimere risikoen for at køre for stærkt og, som alle fartpiloter, holde hastigheden for dig, så du ikke behøver at have foden på speederen.

FORD SYNC 3 automatisk nødopkald

En vigtig del af Ford SYNC 3, som potentielt kan redde liv, er automatisk nødopkald*. Skulle du komme ud for en ulykke, hvor airbaggen udløses, eller hvor brændstofpumpen deaktiveres, kan teknologien automatisk ringe via en Bluetooth®-mobiltelefon direkte til alarmcentralen. Du kan vælge at stoppe opkaldet eller at tale med alarmcentralen, hvis du har brug for det. Systemet giver afgørende oplysninger, såsom dine GPS-koordinater, selv hvis du er bevidstløs.

 *Ford Automatisk Nødopkald fungerer i over 40 europæiske lande. Denne funktion fungerer, når den er parret med en kompatibel tilsluttet mobiltelefon, som du har med dig, når en airbag udløses (undtagen knæ-airbags), eller hvis en sensor, som registrerer et sammenstød, deaktiverer brændstofpumpen. Nødopkaldsfunktionen understøttes ikke af alle europæiske sprog. Se dit lokale Ford-websted for de seneste oplysninger.

Ford Sync with Emergency Assistance
Top