Mustang Mach-E® Rally

Close

Vi præsenterer Mustang Mach-E® Rally. Tager Mustang® derhen, hvor den aldrig har været før – på gruset. 

 

Den hurtigst accelererende Mustang Mach-E® til dato med dramatisk, rallyinspireret styling og opgraderinger. Lavet til at leve på asfalt og lege i snavs. Fås i begrænset antal i hele Europa.

 

Se den på tæt hold med vores interaktive 360-graders rundvisning. Kan bestilles senere i 2024.

Se nu

 

Ford Mustang Mach-E Rally alloy wheel

Klar til rally

Hvide 19" hjul, inspireret af Fords lange rallyarv. Kombineret med Michelin CrossClimate 2-dæk, forbedrede Brembo™-bremsekalibre, stænklapper i rallystil og beskyttende karrosserifolie.

Mustang Mach-E Rally plugged in

Elektrisk ydeevne

Klar til ræs. Effekt på op til 487 hk. Batterikapacitet (netto) på 91 kWh giver en elektrisk rækkevide på op til 510 km ved fuldt opladet batteriMach-E Rally Range,  og kan lade batteriet fra 10%-80% på under 37 minMach-E Rally Home Charging.

Ikonisk rallystil

Mustang Mach-E Rally from the front, parked in the woods.

Vælg din stil

Fås i farverne Grabber Blue, Absolute Black, Eruption Green, Star White, Glacier Grey og iøjnefaldende Grabber Yellow  med mulighed for to racerstriber.

* Baseret på fuld opladning på Mustang Mach-E Rally AWD UR. Rækkevidden er estimeret ved hjælp af Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure (WLTP). De viste tal er beregnet til sammenlignelighed og bør kun sammenlignes med andre køretøjer, der er testet efter de samme tekniske procedurer. Den faktiske rækkevidde varierer afhængig af omstændighederne, såsom eksterne elementer som temperatur, køreadfærd, ruteprofil, køretøjets vedligeholdelse og lithium-ion-batteriets alder og tilstand.