FORD-BILER TIL PERSONTRANSPORT

Multifunktionel bil eller bil til persontransport... Lige meget hvilken bil du har brug for, så kan du være sikker på at finde en Ford, der passer perfekt til dine behov.

Vores store udvalg inkluderer biler, hvor en familie, et hold eller en gruppe på fem, syv, ni, 11 eller 18 kan sidde behageligt og elegant. Alle modeller er udstyret med en lang liste af avancerede teknologier og sikkerhedsfunktioner. Og du vil nyde godt af enestående brændstofbesparelser fra en bil, der både er en nydelse at køre og økonomisk attraktiv at eje.

Der er en grund til, at Ford er kendt for nogle af de bedste multifunktionelle biler og biler til persontransport, du kan købe.

FUNKTIONER, DER SKAL KIGGES EFTER I DE BEDSTE BILER TIL PERSONTRANSPORT

 Ford Tourneo Custom

FORD TOURNEO CUSTOM

Velkommen til den luksuriøse Ford Tourneo Custom, som du kan køre i til hver en tid med venner og familie. Fuldstændig re-designet med valg mellem effektive EcoBlue dieselmotorer og fuldelektriske versioner i form af E-Tourneo Custom.

Fleksible siddepladser med plads til op til 8 passagerer. 5G modem med Ford Pro™-tilsluttede tjenester. Og spækket med førsteklasses funktioner, så du altid føler dig hjemme.

Den helt nye Ford Tourneo Custom. Alsidighed med stort A!.

 

Udforsk Ford Tourneo Custom

VORES SERIE AF BILER TIL PERSONTRANSPORT

Brug vores nyttige links nedenfor for at få mere at vide