Mustang Mach-E® GT

Close
Magneride damping system graphic

MagneRide® Damping System

Den aktive støddæmperteknologi MagneRide® justeres 1.000 gange i sekundet og holder Mustang Mach-E GT fastgjort til asfalten for at sikre en jævn, tillidsvækkende kørsel.

Ford Mustang Mach-E front dash board

Untamed Plus Driving

Untamed Plus, som er udviklet til racerbanen og som eksklusivt findes på Mustang Mach-E GT, øger bilens Untamed Drive Mode for at give en kraftfuld kørselsoplevelse.

* Baseret på fuld opladning af Mustang Mach-E GT med udvidet rækkevidde. Estimeret rækkevidde ved hjælp af Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure (WLTP). De viste tal er af sammenlignelighedsformål og bør kun sammenlignes med andre køretøjer, der er testet efter de samme tekniske procedurer. Den faktiske rækkevidde varierer med forhold såsom eksterne elementer som temperatur, køreadfærd, ruteprofil, vedligeholdelse af køretøjer og lithium-ion-batteriets alder og tilstand. Elektrisk rækkevidde op til 490 km afspejler en kombineret kørecyklus. Testen udføres under kontrollerede forhold med en omgivende temperatur på 23 grader Celsius og ingen klima eller elektrisk belastning.