Ford building in the evening

VI SKABER EN BEDRE FREMTID

ARBEJD HOS FORD

FORD-KARRIERER

Dette kunne være det mest betydningsfulde øjeblik i Fords historie og det mest spændende tidspunkt at slutte sig til os. Når vi bevæger os mod en elektrificeret fremtid, søger vi efter mennesker med al mulig erfaring. Find ud af, hvordan du kan hjælpe med at skabe en bedre fremtid, lige fra Fords lærlinge til seniorjob.

Hos Ford finder du uendelige muligheder for at udforske dit potentiale. Vi tror på anerkendelse og talentpleje og tilbyder den støtte, du har brug for til at udvikle din karriere.

VI LAVER IKKE KUN BILER

Vi har job til forskning, udvikling, design, opbygning, markedsføring og salg af Ford-produkter. Vi har brug for folk til at støtte alle disse aktiviteter og de folk, der udfører arbejdet. I en global virksomhed som Ford finder du en lang række muligheder for at udvikle din karriere.

Ford worker holding an engine model
Group of Ford workers collaborating

SÆT GANG I DIN KARRIERE

Uanset hvor i din karriere du kommer til os, får du mulighed for at træne og udvikle dig, fra nationale faglige kvalifikationer til professionelle og chartrede ordninger. Vi hjælper dig også med at definere karrieremålsætninger, opbygge en plan og give konstruktiv feedback for resultaterne.

Forskellige baggrunde, meninger og livserfaringer er blot nogle af de forskelle, vi alle kommer med til arbejdspladsen. Ford etablerede en ligestillingspolitik for mere end 30 år siden. I dag arbejder vi fortsat på at forbedre mangfoldigheden i virksomheden og samfundet. Vi mener, at denne mangfoldighed giver os forskellige perspektiver, nye ideer og gør vores virksomhed stærkere.

EN MANGFOLDIG ARBEJDSSTYRKE

Mangfoldighed skaber nyskabelser. Vores kunder er globale, og vores mangfoldighed hjælper os med at forstå dem og udvikle de produkter, de ønsker. I hele Europa har vi medarbejderressourcegrupper, der repræsenterer grupper, herunder kvinder, forskellige hudfarver og LGBTQ+-medarbejdere, forældre, omsorgspersoner og medarbejdere med handicap.

Ford employees working together
Group of Ford employees brainstorming

RESPEKTFULD OG INKLUDERENDE

Inklusion er mere end blot at bringe forskellige grupper af mennesker sammen. Det handler også om at finde måder at forstærke stemmerne på for alle i rummet. Vi fremmer en kultur med respekt og inkludering, hvor forskellige teams af dygtige og motiverede medarbejdere arbejder sammen uden skel.

JOBMULIGHEDER

Den rette udfordring venter på dig lige fra design og teknik til forskning og udvikling. Find ud af, hvor værdifuld din erfaring kan være.