FORDS FAMILIEBILER

Hos Ford har vi aldrig syntes, at valget af en familiebil skulle gå på kompromis med køreglæde eller et stilfuldt, iøjnefaldende design.

Vores familiebiler kombinerer plads og praktisk anvendelighed med fremsynet design, intelligent teknologi, avancerede sikkerhedsfunktioner og en spændende køreoplevelse.

Og uanset hvor mange, eller hvor meget, du har brug for at transportere, vil en række innovative motorer levere fremragende brændstofeffektivitet og minimere udledninger på hver køretur. Der er en grund til, at Ford er kendt for nogle af de bedste familiebiler, du kan købe.

FUNKTIONER, DER SKAL KIGGES EFTER I DE BEDSTE FAMILIEBILER

Man approaching a parked blue Ford Focus

FORD FOCUS

Et iøjnefaldende, moderne design, der vækker opmærksomhed. Denne familiebil indeholder en række næste-generations teknologier, herunder Ford Co-Pilot360 og FordPass Connect. Og masser af hoved-, ben- og albuerum til selv det højeste medlem af familien. Dette er det helt nydesignede Ford Focus, og det er en smartere og mere alsidig familiebil end nogensinde før.

 

Udforsk Ford Focus

FORD KUGA

Introduktion af SUV-bilen. Kugas muskuløse design blander enestående ydeevne med et stilfuldt udseende og viser dens selvsikkerhed. Indenfor er rumfornemmelsen forbedret med et spektakulært panoramatag, der kan åbnes. Sikkerhedsteknologierne i denne familiebil omfatter Fords intelligente beskyttelsessystem, der koordinerer flere sikkerhedsfunktioner for maksimal beskyttelse, mens intelligent firehjulstræk (ekstraudstyr) hjælper med at holde bilen stabil under alle kørselsforhold.

 

Udforsk Ford Kuga

Red All-New Ford Kuga PHEV charging from home

VORES SERIE AF FAMILIEBILER

Brug vores nyttige links nedenfor for at få mere at vide