Smart Camper Touchscreen

Det nye touchscreen-kontrolmodul på Transit Custom Nugget er placeret over klædeskabet.

Egenskaber og funktioner

Opvarmning

Det giver brugeren en + eller - knap til at vælge den temperatur, som Campervan-varmesystemet er indstillet til. Der kan også indstilles varmeplaner.

Vand

Den viser de tilgængelige niveauer af ferskvand og gråt vand. Vandsystemet deaktiveres automatisk, når ferskvandsniveauet når 0% for at beskytte vandpumpen og vandvarmeren.

Kraft

Når Smart Fuse Box registrerer opladning, vises lynikonet. Ikonets farve og den viste strømbjælke definerer opladningstilstanden.

Lys

Dette giver brugeren en vippekontakt (ON/OFF) til at vælge den ønskede lysfunktion.

Inklinometer

Inclinometer-funktionen viser køretøjets hældning og krængning som hjælp til nivellering.

Cool Box

Vælg mellem 5 forskellige effektniveauer.

Standby

Dette aktiveres automatisk, når Camper Touchscreen har haft en periode på 2 minutter eller mere uden brugerinput fra både Camper Touchscreen-systemet og mobilapplikationen.

Navigationslinje

Det er muligt at vise følgende visninger på navigationslinjen:

Power Button menu

Giver 3 muligheder for systemet: Display Off, Power Off og Return.

Indstillinger

Værtssprog, dato og klokkeslæt og nulstillingsindstillinger for brugeren.

Widgets

Widgets er en udvidelse eller tilføjelse til den funktionalitet, der findes på Camper Touchscreen-systemets startside. Her kan brugerne få flere oplysninger eller adgang til indstillinger, der ikke findes på startsiden, f.eks. lys, varme og køleboks.

Camper Control Mobile App

Den medfølgende mobilapp kan bruges til at vise og styre touchscreen-funktioner, mens du er uden for bilen. Bluetooth-forbindelse er påkrævet, for at Camper Control-applikationen kan fungere.

Ford.dk bruger cookies og lignende teknologier på denne hjemmeside for at forbedre og personliggøre din brugeroplevelse.

Du kan til enhver tid justere din indstilling via cookie-præferencesiden, men dette kan forhindre brugen af visse funktioner på hjemmesiden.