HVAD KAN VI HJÆLPE MED?

Skriv dit spørgsmål…
Home > Personbiler > Små biler

HVILKEN MINIBIL SKAL JEG VÆLGE?

Bybil, minibil, kompakt bil, kompakt SUV eller endda en kompakt persontransport…

Lette at manøvrere, nemme at parkere og virkeligt sjove at køre i Hvis du er på udkig efter en god og billig mindre bil, så er den gode nyhed, at der rigtig mange spændende modeller at vælge imellem.

Den dårlige nyhed er imidlertid, at der er så mange, at det kan kan være rigtig svært at beslutte sig for én af dem. Som med alt i livet er det de små ting, der gør forskellen. Hvilken minibil, der er bedst, afhænger af dine personlige præferencer samt af, hvad bilen skal bruges mest til i hverdagen. Derfor vil vi inspirere dig med at præsentere tre spændende små Ford biler med stor personlighed. Du vil også få indblik i sikkerhedsudstyret som følger med i de tre bybiler:

Hvad er en minibil?

Begrebet minibil beskriver en bil, der størrelsesmæssig befinder sig mellem en mikrobil og en lille mellemklassebil. En minibil byder på god plads og komfort, samtidig med at størrelsen gør den perfekt til livet i byen.

Stor komfort og avanceret teknologi i vores små biler

Alle små biler i vores sortiment gør brug af tidens mest avancerede teknologi. Lige fra den af flere omgange prisbelønnede EcoBoost-benzinmotor til det håndfrie Ford SYNC-system – hos Ford er små biler ikke lig med mindre teknologi eller en ringe komfort - tværtimod. Alligevel har hver model også sit eget karakteristiske design og sin egen markante personlighed. Hvilken minibil passer bedst til dine behov? Her er tre mulige kandidater.

Teknologier der gør en forskel

Ford SYNC Steering Wheel controls

Ford SYNC

Ford SYNC lader dig betjene din musik samt foretage og modtage opkald på din mobiltelefon ved at anvende enkle, direkte stemmekommandoer. Du kan bruge stemmekommandoer til at spille sange fra en USB eller MP3/iPod®, eller når du streamer musik fra en Bluetooth®-kompatibel telefon. Systemet kan endda læse dine indgående sms'er højt (afhængigt af den tilsluttede mobiltelefon).

Ford EcoBoost Engine

Ford EcoBoost

Ford EcoBoost benzinmotorer bruger en kombination af direkte indsprøjtning og turboladning til at levere fremragende ydeevne og økonomi.

Ford Active City Stop

Active City Stop

Den innovative teknologi Active City Stop hjælper føreren med at undgå sammenstød i langsom trafik og ved hastigheder på op til 50 km/t. Det gør den ved kontinuerligt at måle afstanden til bilen foran, når den er på nært hold. Bilen bremser automatisk, hvis sensorerne registrerer, at bilen foran uventet bremser op.

Den nye Ford Puma

Den nye Ford Puma er designet til at give et stort indtryk i et kompakt rum. Vores nyeste bybil er drevet af en avanceret EcoBoost Hybrid motor der maksimerer effektiviteten og minimerer CO2-udslip. Interiøret er proppet med avanceret teknologi, herunder Active Park Assist, der gør parkering lettere end nogensinde, et B&O lydsystem til den ultimative lytteoplevelse samt SYNC3, der hjælper dig med at holde dig forbundet. Og med intelligent design, fold-flat bilsæder og det innovative nye MegaBox rum, dette er en lille bil, der ikke går på kompromis med pladsen.

Ford Puma on the move

Ford Små biler

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top