FORDS SMÅ BILER.

Bybil, minibil, kompakt bil, kompakt SUV eller endda en kompakt bil til persontransport... uanset hvilken type lille bil, du leder efter, er vores let at manøvrere, nem at parkere og sjov at køre.

Hver enkelt model i vores serie af små biler har avanceret teknologi, lige fra den flere gange prisbelønnede Ford EcoBoost-benzinmotor til det håndfrie Ford SYNC- system.

Alligevel har hver model også sit eget karakteristiske design – og sin egen markante personlighed.

Der er en grund til, at Ford er kendt for nogle af de bedste små biler, du kan købe.

FUNKTIONER, DER SKAL KIGGES EFTER I DE BEDSTE SMÅ BILER

FORD PUMA

Ford Puma er designet til at gøre et stort indtryk med kompakt rummelighed. Vores nyeste bybil drives af en avanceret EcoBoost Hybrid-drivlinje for at maksimere effektiviteten og minimere CO2-udledningerne. Interiøret er fyldt med avanceret teknologi, herunder Aktive parkeringshjælp, der gør parkering nemmere end nogensinde før, et B&O-lydsystem, der giver den ultimative lytteoplevelse, og SYNC 3, der hjælper dig med at holde forbindelsen uden problemer. Og med intelligent design, sammenfoldelige flade bilsæder og det innovative nye MegaBox-rum er dette en lille bil, der ikke går på kompromis med bagagerummet.

 

Udforsk Ford Puma

Blue Ford Puma driving in city
Ford Fiesta parked next to a restaurant

FORD FIESTA

Fiesta er nyfortolket og genopfundet. Uanset, hvor meget sport, stil og luksus, du søger. Du finder præcis, hvad du søger i den næste generation af Fiesta. Trend, Titanium, ST-Line eller Active... Hver Fiesta-model byder på noget unikt. Men der er én ting, de alle har til fælles: Det er en teknologisk avanceret lille bil. 

Som du snart vil opdage, når du oplever dens intelligente design, er der endnu mere i denne lille bil, end øjet ser. Den er udstyret med SYNC 3 (Zetec og derover) for at gøre livet lettere, B&O (ekstraudstyr) for at gøre køreture mere underholdende og et panoramatag, der kan åbnes, så enhver køretur bliver mere fornøjelig.

 

Udforsk Ford Fiesta

VORES SERIE AF SMÅ BILER

Brug vores nyttige links nedenfor for at få mere at vide