Hvad er FordPass® Connect?

FordPass Connect er et indbygget modem i bilen, som ved akltivering giver brugeren af bilen adgang til fjernfunktioner som f.eks. fjernstart og fjernstop.

Fordele ved FordPass Connect

Aktivering af FordPass Connect giver brugeren mulighed for at bruge en række tilslutningsfunktioner, både i selve bilen og via FordPass®*-appen. Funktionerne er udviklet til at gøre din køreoplevelse endnu mere bekvem.

Information om FordPass Connect-modemmet

Modemmet:

• Giver adgang til brug af FordPass Connect-funktioner via FordPass®-appen.
  • Bruger et SIM-kort til udveksling af data.

Vigtigt: Hvis du udskifter telematikstyremodulet (TCU) i dit køretøj (TCU-ombytning), beholder det nye modem den tidligere autorisationsstatus.

Gratis funktioner

En række funktioner er gratis i bilens levetid (10 år). De forudsætter blot at bilens modem aktiveres:

• Fjernfunktioner
    • Start/stop af motor
    • Låse i/låse op
  • Visning af bilens placering
  • Information om bilens tilstand

Yderligere oplysninger

Hvordan aktiverer jeg FordPass Connect-modemmet?
Hvordan opretter jeg en FordPass-konto?
Hvilke enheder er kompatible med FordPass?

*FordPass appen er kompatibel med udvalgte smartphone-platforme og kan fås ved at downloade den.Der kan være gebyrer for data.