Sådan opretter du en Ford-konto

Klik her for at lære om Ford-konto.

Klik her for at oprette en ny Ford-konto, eller log ind på en eksisterende konto.

Når du har oprettet din Ford-konto, kan du opdatere dine oplysninger og administrere dit køretøj. Følg nedenstående instruktioner for at oprette en ny konto.

1. Gå til Ford-konto-loginsiden
  2. Klik på Opret en konto
  3. Indtast din e-mailadresse.
  4. Klik på Anmod om mail
  5. Du vil modtage en verifikations-e-mail, hvor du kan bekræfte din konto. Verifikationslinket er gyldigt i op til to timer.
  6. Når du har bekræftet din konto, bliver du bedt om at oprette en adgangskode
  7. Læs og accepter venligst vilkårene og betingelserne samt privatlivspolitikken
  8. Klik på Opret konto, og bekræft dine markedsføringstilladelser

Ford-konto og FordPass*-appen

Hvis du har FordPass*-appen, har du allerede en Ford-konto. Du kan bruge de samme login-oplysninger til begge platforme.

Hvis du ikke har FordPass*, kan du downloade det nu og udfolde dit køretøjs fulde potentiale.

Download FordPass* fra Apple App Store

Download FordPass* fra Google Play

ANSVARSFRASKRIVELSE: *FordPass App, kompatibel med udvalgte smartphone-platforme, er tilgængelig via download. Der kan forekomme gebyrer for beskeder og data