Shop FordErhvervskundeVarevogne og pickupper

Ford Credit - Klage

Hvis du ikke er tilfreds med Ford Credits behandling af din sag, kan du sende en skriftlig klage til os:

Ford Credit
Att.: Operations Manager
Borupvang 5D-E 
2750 Ballerup 

Hvis du ønsker at klage over vores håndtering af din klage, skal du kontakte Forbrugerklagenævnet under Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. 

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby 

Ford.dk bruger cookies og lignende teknologier på denne hjemmeside for at forbedre og personliggøre din brugeroplevelse.

Du kan til enhver tid justere din indstilling via cookie-præferencesiden, men dette kan forhindre brugen af visse funktioner på hjemmesiden.

Se venligst hjemmesidens privatlivs- og cookiepolitik for yderligere information om, hvordan vi bruger cookies.