Biltypegodkendelsesnummer

VCA er den autoriserede britiske godkendelsesmyndighed og tekniske serviceafdeling til typegodkendelse vedrørende alle EF-bildirektiver og tilsvarende regulativer fra den Økonomiske Kommission for Europa (ECE). Typegodkendelse er en bekræftelse på, at stikprøverne af et nyt design opfylder de angivne krav til ydeevne. Produktets specifikation registreres, og kun dén specifikation godkendes.

Du kan finde bilens typegodkendelsesnummer her: www.etis.ford.com. Søg på stel- eller registreringsnummeret for at finde bilens typegodkendelsesnummer og en masse øvrige oplysninger.