Dokumentation om produktionsdato

Hvis du leder efter oplysninger om din bils produktionsdato og skal bruge dokumentation vedrørende dette, henviser vi til bilens registreringsattest, som du bør opbevare et sikkert sted. Det er SKAT der udsteder registreringsattester, og du skal henvende dig dér med dine eventuelle spørgsmål. Hvis du har spørgsmål af mere generel karakter omkring din Ford bil kan du kontakte Ford Kundeservicecenter på tlf. 4368 2000 eller e-mail crcdk@ford.com.

Hvis du derimod kun søger en bekræftelse frem for et egentligt brev, kan du indtaste din bils oplysninger på www.etis.ford.com.