Shop FordErhvervskundeVarevogne og pickupper

Hvad er status på min ordre?

Når dit depositum er modtaget, sender vi dig en e-mail, der bekræfter, at din ordre er blevet afgivet. Derefter kan du følge din ordres forløb via din Ford-konto. Vi sender dig også en e-mail, når der er opdateringer.  

 

Ford.dk bruger cookies og lignende teknologier på denne hjemmeside for at forbedre og personliggøre din brugeroplevelse.

Du kan til enhver tid justere din indstilling via cookie-præferencesiden, men dette kan forhindre brugen af visse funktioner på hjemmesiden.

Se venligst hjemmesidens privatlivs- og cookiepolitik for yderligere information om, hvordan vi bruger cookies.