Find din forhandler eller dit værksted

Ford har 74 autoriserede værksteder fordelt over hele landet, så uanset hvor i Danmark du bor, er der ikke langt til et Ford-værksted. Her står personalet klar til at rådgive dig om den mest optimale pleje og vedligeholdelse af din Ford. Brug linket nedenfor til at finde dit nærmeste Ford-værksted.

For at finde din nærmeste Ford-forhandler og/eller dit nærmeste Ford-værksted gå til Find forhandler/værksted og søg enten på by eller forhandlernavn.

I linket kan du finde følgende information:

• Forhandleradresse, telefonnummer eller åbningstider
  • Hvordan du finder vej til forhandleren
  • Link til forhandlerens egen hjemmeside
  • Link til bookning af prøvekørsel
  • Link til bookning af service-besøg