Shop FordErhvervskundeVarevogne og pickupper

Hvilke ladekabler får jeg med, og hvor kan jeg bruge dem?

Når du køber en Mustang Mach-E, får du følgende kabler med som standard: 

  • Et ladekabel (Mode 3) til offentlige vekselstrømsopladere og til din Ford Wallbox, hvis den ikke allerede er udstyret med et fastgjort kabel.

Du kan evt. også have brug for en ekstra adapter til opladning i andre lande.

Ford.dk bruger cookies og lignende teknologier på denne hjemmeside for at forbedre og personliggøre din brugeroplevelse.

Du kan til enhver tid justere din indstilling via cookie-præferencesiden, men dette kan forhindre brugen af visse funktioner på hjemmesiden.

Se venligst hjemmesidens privatlivs- og cookiepolitik for yderligere information om, hvordan vi bruger cookies.