Ny Mustang Mach-E Rally

Vi startede med at elektrificere Mustang. Nu tager vi den hen, hvor vi aldrig har taget den før. Vi introducerer den rally-inspirerede, nye 100 % elektriske Mustang Mach-E Rally. Den første Mustang Mach-E, der nogensinde er lavet til at leve på asfalt og lege i snavs. Mustang Mach-E Rally ser godt ud. Dramatisk bagspoiler, unik karrosseristyling1) og udstyret med iøjenfaldne hvide 19" alufælge, der er inspireret af Fords lange historie indenfor rally. Mustang Mach-E Rally kan bestilles i begyndelsen af 2024. Få de seneste nyheder om denne bil og resten af Mustang Mach-E-serien ved at klikke på "Hold mig opdateret".

New All Electric Mustang Mach-E® Rally

Ikke Kun Til Pynt

Mustang Mach-E Rally har et væld af opgraderinger, der giver Mustang Mach-E frihed og sjov på grusveje. Det omfatter en tunet version af Mustang Mach-E GT's drivlinje, herunder en unik affjedring med bl.a. de anerkendte MagneRide-støddæmpere2) samt specialdæk, der giver mere vejgreb på løst underlag sammenlignet med Mustang Mach-E GT.
Der er også Fords første RallySport Drive Mode, som tilpasser de elektroniske systemer for at give bedre kontrol og håndtering i sving.

New All Electric Mustang Mach-E® Rally interior

Rally Komfort

Intet sikkerhedsbur her! Indvendigt er der en kombination af komfort, funktionalitet og stil, der hænger sammen med de ikoniske udvendige design. Sæt dig til rette i de karakteristiske Ford performance-sæder med smarte hvide ryglæn og "Mach-E Rally" præget ind i sædeoverfladen.