Hvordan tilføjer jeg varer til min ordre?

Kan jeg ændre min ordre?

Hvis du ønsker at ændre din ordre, bedes du ringe til Fords kundeservicecenter på +45 43 68 2000.

Vi foreslår, at du holder eventuelle ændringer på et minimum, da disse kan forsinke din leveringstid.

Tilføjelser til din ordre efter betaling skal drøftes med din Ford-forhandler.

Kan jeg ændre min ordre, når jeg har bekræftet min finansieringsansøgning?

Ændring af din ordre efter finansieringsansøgning skal drøftes med din Ford-forhandler.