Hvordan kan jeg følge status på min ordre? Hvad er de næste skridt?

Når der er sket en opdatering af din ordre, giver vi dig besked via e-mail. Du får f.eks. besked, når din bil er ved at blive bygget, eller når den er klar til afhentning eller levering.

Du kan også til enhver tid logge ind på din Ford-konto for at følge forløbet af din Ford Mustang Mach-E.