Ford Erhvervskøretøj

Et Køretøj Bygget Til Hvert Job

Siden lanceringen i 1965 er Ford Transit blevet et ikon. Det er et køretøj, der er bygget med ét formål, og som har fortjent sit mangeårige renommé for sin kapabilitet og driftssikkerhed. I dag, mere end nogensinde, er Transit effektiv, teknologisk avanceret og behagelig at køre i.

Alt det Transit står for, kan ses i serien af prisbelønnede erhvervskøretøjer, som hver og en er designet til et specifikt formål.

På dit lokale Ford Transit-center møder du specialiseret salgspersonale, der kan levere ekspertviden om den rigtige model til netop din forretning og dit behov samt dig hjælpe med at finde den ideelle finansielle løsning, der er skræddersyet til dine behov. Med reparationer, vedligeholdelse og support samlet under et tag, plus udvidede åbningstider for større fleksibilitet, er vores Transit-centre designet til at maksimere produktiviteten og effektiviteten af din Ford og din virksomhed.

Udforsk varebilerne