Kan jeg bestille en Mustang Mach-E hos en Ford-forhandler?

Hvordan bestiller jeg Mustang Mach-E?

For at afgive din ordre skal du bare gå til Mustang Mach-E websiden og konfigurere din ønskede bil.

Vælg derefter en deltagende Ford-forhandler, og log ind på din Ford-konto. Du kan se prisen for bilen fra din valgte Ford-forhandler og derefter betale dit depositum.

Når du har betalt, modtager du bekræftelse for din betaling og et unikt ordrenummer via e-mail. Hvis du ikke modtager denne e-mail, bedes du tjekke din spammappe.

Hvis du skifter mening, kan du annullere ordren og modtage en fuld refusion via din oprindelige betalingsmetode. Log ind på din Ford-konto, klik på knappen Annullér og følg instruktionerne på skærmen. Se Vilkår og betingelser for din ordre for flere oplysninger.

Bemærk, at priser for Mustang Mach-E GT vil blive sendt ud på et senere tidspunkt.

Du kan til enhver tid logge ind på din Ford-konto for at kontrollere din ordres aktuelle status.

Ordrer accepteres kun online. Men hvis du foretrækker at handle i butikken, vil en deltagende Ford-forhandler med glæde guide dig igennem processen.

Hvordan bestiller jeg en Mach-E GT?

Tal med din forhandler, som kan hjælpe dig.