CO2-udledning

CO2-udledning kan findes i brochurerne eller på prislisterne.

CO2-tallene er afledt af laboratorietest i henhold til EEC direktivet 80/1268/EEC.

Hos Ford kan du vælge mellem en række miljøvenlige køretøjer, der giver en forbedret brændstofeffektivitet, som kan spare dig penge og reducere CO2-udledning. Endnu bedre er, at du ikke behøver at gå på kompromis med ydeevnen.

Du betaler også mindre i grøn ejerafgit på køretøjer, som køre længere og har lavere CO2-udledning.