Mustang Mach-E tilbehør

Du kan tilføje tilgængeligt tilbehør i kassen. Du finder disse under overskriften 'ekstra'. Hvis du ikke kan finde et tilbehør, du leder efter online, bedes du kontakte din Ford-forhandler, som kan tilbyde alternativer til de produkter, der er tilgængelige online.

Kan jeg inkludere tilbehør i min finansieringsansøgning?

Vi er ikke i stand til at finansiere tilbehør online. Du kan stadig tilføje tilbehør til dit køretøj, men du skal betale for disse separat.