Hvad er funktionen Auto Hold ?

Auto Hold holder bilen helt stille, indtil du trykker på speederen. Det er nyttigt i stop-and-go-trafik og ved lyskryds, så du kan slappe mere af med foden. Bremselysene bagpå lyser fortsat, når Auto Hold er aktiveret.

Brug af Auto Hold

1. Tryk på knappen Auto Hold Auto Hold Button på instrument klyngen eller konsollen for at slå funktionen til.Funktionen kan tændes når som helst, også når bilen kører. AUTO HOLD-ikonet lyser i kombiinstrumentet, når systemet er tændt.

illuminated Ford Auto Hold icon

2. Træd på bremsen for at standse bilen helt.
  3. Du kan fjerne din fod fra bremsepedalen, og bilen holder stille, indtil du træder på speederen.

WARNING ADVARSEL: Systemet erstatter ikke parkeringsbremsen. Træk altid parkeringsbremsen, når du forlader bilen.