Elektrisk bilopladningsstatus

PHEV-startsiden viser din bils opladningsstatus. Følgende definerer opladningsstatusserne:

• Ikke tilsluttet – bil er ikke tilsluttet.
  • Tilsluttet, men oplader ikke – bil er tilsluttet, men oplader endnu ikke. Afventer muligvis et indstillet opladningstidspunkt, eller at du skal aktivere opladningen på stationen (betal/tryk på knap).
  • Oplader – bil oplades.
  • Målopladning nået – bil er blevet opladet til det ønskede niveau af brugeren eller 100 % for ugemte lokationer.
  • Forhåndsbetingelser – kabinetemperatur opvarmes til forudindstilling ved brug af eksternt strømstik, og bil er derfor tilsluttet.
  • Hurtig opladning – bil oplades på en DC-lynopladningsstation.
  • Opladning sat på pause på station – stationen satte opladningen på pause.
  • Ikke kompatibel – opladningsstation er ikke kompatibel med bil.
  • Opladningsfejl – bil har registreret en opladningsfejl (intern eller ekstern).
  • Rundt og omkring – bil kører.