Aktivering afventer fejlfinding

Kontrollér følgende, hvis du forsøgte at aktivere din bil og modtog en status med Aktivering afventer:

1. Når du forsøger at acceptere anmodningen i bilen, skal du sørge for, at bilen er:
    • Tændt, kører, i P og i et åbent område med god netværksforbindelse.
    • Bemærk: Din bil skal køre og ikke være i tilbehørstilstand.
  2. Kontrollér styrken på din dataforbindelse og/eller Wi-Fi-forbindelse.
    • Wi-Fi-forbindelse
      • Hvis Wi-Fi er slået fra, skal du aktivere det og forsøge at oprette forbindelse.
      • Hvis Wi-Fi er slået til, skal du deaktivere det og forsøge at oprette forbindelse med mobildata.
    • Mobilforbindelse
      • Hvis mobildata er slået fra, skal du aktivere mobildata og forsøge at oprette forbindelse.
      • Hvis mobildata er slået til, skal du deaktivere mobildata og forsøge at oprette forbindelse med Wi-Fi.
  3. Er du tilsluttet Bluetooth i din bil? Hvis du er, skal du afbryde Bluetooth-forbindelsen til din enhed og prøve at aktivere igen.
  4. Er det mere end 90 sekunder siden, du prøvede at aktivere?
    • Hvis ikke, skal du vente mindst 90 sekunder på, at bilen reagerer på acceptanmodningen.
  5. Kunne du tidligere bruge kommandoer?
    • Kunne du i så fald oprette en ekstra FordPass-konto, efter du slettede appen eller forsøgte at logge ind?
      • Hvis ja, så har du muligvis en anden e-mailadresse, der indeholder din godkendte bil. Log ud, og prøv at logge ind med din anden e-mailadresse.
  6. Får du en meddelelse om, at bilen allerede er aktiveret?
    • Ja, men jeg er den eneste bruger – du har muligvis en anden e-mailadresse, der indeholder din godkendte bil. Log ud, og prøv at logge ind med din anden e-mailadresse.
    • Ja, men jeg er en ekstra bruger – det er nødvendigt, at du bliver godkendt af en autoriseret bruger.
      1. Tryk på fanen Anmodning om godkendelse, hvis du ønsker at tilføje endnu en bruger.
      2. Der sendes en meddelelse til alle aktiverede brugere.
      3. De modtager en meddelelse i deres app.
      4. Når der foreligger godkendelse, har du adgangsrettigheder.

Hvis du forsøgte/bekræftede nedenstående trin, og din bil ikke blev aktiveret, skal du vælge Kontakt en guide.Bemærk: Hvis du vil aktivere en bil og fjerne alle aktiverede brugere, kan du foretage en Generel nulstilling.