Anmodning om godkendelse af funktioner i bilen

Hvis du har forsøgt at aktivere funktioner i bilen, men har modtaget et pop-op-vindue, der bekræfter, at din bil allerede er aktiveret:

1. Tryk på fanen Anmodning om godkendelse, hvis du ønsker at tilføje endnu en bruger.
  2. Der sendes en meddelelse til alle aktiverede brugere.
  3. De modtager en meddelelse i deres app.
  4. Når godkendelsen er udført, kan du fuldføre aktiveringsprocessen.

Bemærk: Hvis du vil aktivere en bil og fjerne alle aktiverede brugere, kan du udføre en generel nulstilling