FordPass Connect: Hvilke (person) oplysninger deles med Ford og til hvilke formål?

Se alle oplysninger om beskyttelse af personoplysninger i Vilkår og Betingelser på Ford.dk

Hvordan ved jeg, hvilke data der indsamles af FordPass Connect?

Du kan læse om hvilke data der indsamles gennem FordPass Connect i ’Privatlivspolitik for FordPass Connect’ på Ford.dk. Du kan endvidere indstille dine præferencer under ’Datadeling’ i indstillingerne på SYNC-skærmen.