FordPass Connect: Overføres oplysningerne til andre lande?

Data overføres til og opbevares på servere, der drives af os og vores serviceudbydere. Dine personoplysninger vil til enhver tid, og uanset hvor de opbevares, blive behandlet i overensstemmelse med lokal lovgivning vedrørende databeskyttelse, og kan overføres inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde ("EEA") og til andre lande uden for EEA (herunder til USA). Flere oplysninger kan findes i ’Privatlivspolitik for FordPass Connect’ på Ford.dk.