Shop FordErhvervskundeVarevogne og pickupper

Hvad indeholder den gratis prøveperiode i mit FordPass-abonnement?

Dit gratis prøveabonnement indeholder funktionerne 'Live Traffic' og 'Information om farer vejen', og er gratis de første 12 måneder efter registrering af din Ford. Herefter kan servicen benyttes mod betaling via et abonnement

Ford.dk bruger cookies og lignende teknologier på denne hjemmeside for at forbedre og personliggøre din brugeroplevelse.

Du kan til enhver tid justere din indstilling via cookie-præferencesiden, men dette kan forhindre brugen af visse funktioner på hjemmesiden.

Se venligst hjemmesidens privatlivs- og cookiepolitik for yderligere information om, hvordan vi bruger cookies.