Hvordan annullerer jeg en anmodning om fjernstart i FordPass®*?

Hvis du har valgt at fjernstarte ved hjælp af FordPass-appen og gerne vil annullere din anmodning, skal du følge nedenstående trin.

1. Åbn FordPass-appen.
  2. Gå til startskærmen Hjem.
  3. Tryk på knappen Stop og hold den nede, indtil den hvide linje kan bevæge sig rundt om knappens kant.

Der vil vises en besked i 10 sekunder, som bekræfter, at bilen er standset korrekt.

Yderligere oplysninger

Hvordan løser jeg problemer med min fjernstart?

*FordPass appen er kompatibel med udvalgte smartphone-platforme og kan fås ved at downloade den. Der kan være gebyrer for data.