Hvordan finder jeg lade- og tankstationer med FordPass Pro?

Du kan finde lade- og tankstationer ved at trykke på 'Batteri/Brændstof' på forsiden af FordPass Pro-appen. Følg nedenstående trin:

1. Åbn FordPass Pro.
  2. Vælg siden Hjem.
  3. Tryk på feltet Batteri/Brændstof.

FordPass Pro vil omdirigere dig til siden 'Find tankstation eller oplader'.

På denne side kan du gøre følgende:

• Se nærliggende ladestationer/tankstationer i kortvisning eller listevisning ved at trykke på ikonet Liste.
  • Filtrer følgende muligheder ved at trykke på ikonet Filtre:
    • Typen af stik
    • Opladningstypen
    • Tilgængelighed
    • Netværkstypen
  • Vælg en station for at se yderligere detaljer, herunder:
    • Adresse
    • Åbningstider
    • Typen af stik og tilgængelighed
    • Prisangivelse
    • Faciliteter
  • Tryk på knappen Rutevejledning på forhåndsvisningen eller flisen i kortet.

Yderligere oplysninger

Hvordan aktiverer jeg BlueOval™ opladningsnetværk til FordPass Pro?