Hvilke informationer om bilen kan jeg se i FordPass®*-appen?

Med FordPass-appens funktion Køretøjets Tilstand kan du tjekke dit køretøjs nøglevariabler, herunder brændstofniveau, kilometertæller og dækkenes tryk.

Køretøjsskærmen i FordPass viser følgende:

• Køretøjsmodel
  • Køretøjets kælenavn

For køretøjer, der er udstyret med FordPass® Connect modem**, kan følgende ekstra funktioner også være tilgængelige:

• Køretøjets placering
  • Kilometertæller
  • Brændstofniveau/Afstand til tom tank
  • Køretøjets status
    • Oliens levetid
    • Dækkenes tryk

For mere detaljerede oplysninger om FordPass' funktioner og egenskaber skal du gå ind på vores FordPass supportside og søge efter dit foretrukne emne.

*FordPass-appen er kompatibel med udvalgte smartphone-platforme og kan fås ved at downloade den. Der kan være gebyrer for data.

**FordPass Connect aktiverer tilsluttede tjenester og er tilgængelig på udvalgte køretøjer eller køretøjer med navigation. FordPass Connect aktiveres ved levering af køretøjet. Du kan vælge at tilvælge eller fravælge visse datadelingsfunktioner. Datadækning og -service er ikke tilgængelig overalt. Der kan påløbe gebyrer for dataanvendelse. Privatlivspolitikker for FordPass og Connected Car gør sig gældende, og disse er tilgængelige på din lokale Ford-hjemmeside.

Funktionen er tilgængelig på udvalgte køretøjer. Funktionerne kan variere afhængigt af modelår, udstyr, ekstraudstyr, pakker og tilgængelighed. Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere informationer, kan du læse din Brugervejledning eller kontakte din Ford-forhandler