Har min Ford et Wi-Fi Hotspot*?

Køretøjer med SYNC®** 4 og SYNC 4A kan konfigurere et Wi-Fi Hotspot, der er tilgængelig med FordPass Connect**

Yderligere oplysninger

Hvad er FordPass In-Vehicle Wi-Fi-funktionen?
Hvordan kan jeg se mit Ford køretøjs brug af wi-fi-data?
Hvordan kan jeg aktivere min FordPass Wi-Fi-forbindelse?
Hvordan konfigurerer jeg min FordPass Wi-Fi-dataforbindelse?

*Hold opmærksomheden på kørslen. Brug stemmestyrede systemer, når det er muligt. Brug ikke håndholdte enheder, mens du kører. Nogle funktioner er muligvis låst, når køretøjet er i gear. Det er ikke alle funktioner, der er kompatible med alle telefoner.

**FordPass Connect aktiverer tilsluttede tjenester og er tilgængelig på udvalgte køretøjer eller køretøjer med navigation. FordPass Connect aktiveres ved levering af køretøjet. Du kan vælge at tilvælge eller fravælge visse datadelingsfunktioner. Datadækning og -service er ikke tilgængelig overalt. Der kan påløbe gebyrer for dataanvendelse. Privatlivspolitikker for FordPass og Connected Car gør sig gældende, og disse er tilgængelige på din lokale Ford-hjemmeside.