Shop FordErhvervskundeVarevogne og pickupper

Kontrol af køretøjets forbindelse til hotspot

Wi-Fi-hotspottet i bilen kan slukkes eller skjules.

For at kontrollere begge tilfælde skal du gå til følgende indstilling i dit køretøjs infotainmentsystem:

For at slå Wi-Fi FRA:

  • Hjem
  • Settings
  • SYNC Tilslut / FordPass Tilslut / Tilslutning til køretøj (tilgængeligheden af dette tilvalg afhænger af din model)
  • Køretøjets hotspot
  • Tjek, om køretøjets hotspot er aktiveret eller ej

For at gøre Wi-Fi usynligt:

  • Hjem
  • Settings
  • SYNC Tilslut / FordPass Tilslut / Tilslutning til køretøj (tilgængeligheden af dette tilvalg afhænger af din model)
  • Køretøjets hotspot
  • Settings
  • Rediger
  • Tjek, om synligheden af Wi-Fi er aktiveret eller ej

Ford.dk bruger cookies og lignende teknologier på denne hjemmeside for at forbedre og personliggøre din brugeroplevelse.

Du kan til enhver tid justere din indstilling via cookie-præferencesiden, men dette kan forhindre brugen af visse funktioner på hjemmesiden.

Se venligst hjemmesidens privatlivs- og cookiepolitik for yderligere information om, hvordan vi bruger cookies.